her ne olursa olsun kimse benim gs taraftarıma laf edemez. şu alemin en kral ve vefalı taraftarıdır. fenerlilerde taraftarımız var diye sevinirler. sizin stada gelen o cok düzgün taraftarınızı da gördük. onlar değilmiydi bir kaç kuruş icin birbirlerine girip bıçaklayanlar? niye o zaman cıkıp onlar kafasız mahlukat demiyordunuz? o zaman nerdeydiniz? fener stadına her macta 3 bin civarı insanın yönetimin verdiği bedava biletlerle maça girdiğini bütün türkiye biliyor yaw

ii valla kadıkoyde yap ceza bile düzgün alma, selçuk derelinin gıkı cıkmaz, adamlar birbirlerini doğrar döver ama medya yazmaz. yonetim bir ara baktı şampiyonluk gidiyor ağlar duru, hakeme der, federasyona der, doğru düzgün penaltı kazanamaz ve ilkini taça atacam der ama yemezzzzz. başkanınız istifa ediyorum der fener taraftarını arkasına alır hemencik geri döner. yaw geçin siz kardeşim, haydi şampiyonluğunuz hayırlı olsun (nasıl olacaksa)

) bu meseleler asla kapanmaz ve kapanmayacakta

artık bu kısıma birşey yazmam cunku herkes neyin ne oldugunu biliyor. daha fazla uzatamam. gs li arkadaslarıma selam olsun. hepsini öptüm

)