Buna mantıklı bir açıklama yapabilecek varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Buna mantıklı bir açıklama yapabilecek varmı?
Arkadaşlar cep netle internete giriyorum aktarılan veri miktarına bakarmısınız 17179869184.0 GB

• Beğen
Tepkiler: orcusss ve co123

karasahinemre

Üye
yuhhhh :D hat faturalı de bi de... :D

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Hat faturalıda aylık cepnet kullanıyorum ben 8.55mb/s pcde bu kadar indirme yapamıyorum dostum...

Yedek

Yedek

Üye
bir ara sor operatörü

clarsa

clarsa

Üye
telefon kafayı yemiş eğer gerçekse senin fatura 10 bin lira fln gelir :D

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
10kb hızla 30sn lik bi videoyu bile 5dk açıyorsa bu milyonun üzerindeki gb tı nasıl indirdim ya...:ehe:ehe

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum bişey sorcam n8'i modem gibi kullanıp pc den internete girebiliyor muyuz yada nasıl giriyoz?

suat1111

suat1111

Üye
[alikan];3202173' Alıntı:
Dostum bişey sorcam n8'i modem gibi kullanıp pc den internete girebiliyor muyuz yada nasıl giriyoz?

joiku soft bu programı indir ewet mümkün

muratcan1905

Üye
[alikan];3202173' Alıntı:

Yapabiliyorsun.
Önce USB ile telefonu bilgisayara bağlıyorsun sonra Menü-Ayarlar-bağlantı-usb yoluna gidiyorsun oradaki pcyi int. bağla yazısını göreceksin onu seç.
Sonra bilgisayarına ''Nokia PC Internet Access'' programını indir sonrasında kolaylıkla bağlanıyorsun.

electronics

electronics

Üye
Ovi suite ile ilgili bir bug olabilir, kaldı ki eski sürümü kullanıyorsunuz, pc için ovi suite en güncel sürüm 3.0.0.290 dır. Buna güncelleyip bir daha deneyiniz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu uzun bi yöntem gibi geldi. Ovi Suite'den Araçlar>İnternet'e bağlanma diyerek bağlanabilirsiniz.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Bu uzun bi yöntem gibi geldi. Ovi Suite'den Araçlar>İnternet'e bağlanma diyerek bağlanabilirsiniz.

Katılıyorum ....:oke::oke::oke:

Bu arada benim soruma cevap yokmu lütfen konuyu dağıtmayalım...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Arkadaşlar cep netle internete giriyorum aktarılan veri miktarına bakarmısınız 17179869184.0 GB

Tek ve net soru: uyarı çıktıktan sonra devam et mi dedin? bağlantıyı kes mi ? :ehe:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hiçbir sorun olmaz cepnet kullanıyorsanız. Bende kullanmıyordum önceden 8 GBlık oyun indirdiğimi bilirim durmadan:ehe.

doruk944

doruk944

Üye
türkiyede telefonla 3 ayda bile bukdrnşey indrmek imkansız gibi gelio bug olabilir

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Benim rekorum 6GB ama tahminime göre ovi suite kafayı yedi....:d::d::d:
Yemiş olabilir. Ekran görüntüsünden gördüğüm üzere eski sürümü kullanıyorsunuz. Yeni sürümü yükleyin daha kullanışlı:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt