[alikan];3202173' Alıntı:Dostum bişey sorcam n8'i modem gibi kullanıp pc den internete girebiliyor muyuz yada nasıl giriyoz?
[alikan];3202173' Alıntı:Dostum bişey sorcam n8'i modem gibi kullanıp pc den internete girebiliyor muyuz yada nasıl giriyoz?
Bu uzun bi yöntem gibi geldi. Ovi Suite'den Araçlar>İnternet'e bağlanma diyerek bağlanabilirsiniz.

Arkadaşlar cep netle internete giriyorum aktarılan veri miktarına bakarmısınız 17179869184.0 GB

Tek ve net soru: uyarı çıktıktan sonra devam et mi dedin? bağlantıyı kes mi ?![]()

zzuhahaahaTek ve net soru: uyarı çıktıktan sonra devam et mi dedin? bağlantıyı kes mi ?![]()

Hiçbir sorun olmaz cepnet kullanıyorsanız. Bende kullanmıyordum önceden 8 GBlık oyun indirdiğimi bilirim durmadan.

Yemiş olabilir. Ekran görüntüsünden gördüğüm üzere eski sürümü kullanıyorsunuz. Yeni sürümü yükleyin daha kullanışlıBenim rekorum 6GB ama tahminime göre ovi suite kafayı yedi....![]()

Bu uzun bi yöntem gibi geldi. Ovi Suite'den Araçlar>İnternet'e bağlanma diyerek bağlanabilirsiniz.