cehili Üye 'spy' Alıntı: Emin olabilirsin o kadar uzun sürmüyor Genişletmek için tıkla ... 1 yıl oldu hala ödüyorum Ama şikayetim yok orası ayrı
'spy' Alıntı: Emin olabilirsin o kadar uzun sürmüyor Genişletmek için tıkla ... 1 yıl oldu hala ödüyorum Ama şikayetim yok orası ayrı
Xilence Kapalı Hesap 'spy' Alıntı: Emin olabilirsin o kadar uzun sürmüyor Genişletmek için tıkla ... Tamam , Ufuk abi not al bunu
'spy' Alıntı: Emin olabilirsin o kadar uzun sürmüyor Genişletmek için tıkla ... Tamam , Ufuk abi not al bunu
cehili Üye Xilence' Alıntı: Tamam , Ufuk abi not al bunu Genişletmek için tıkla ... Almama gerek yok kardeşim yaşıyorum bire bir
Xilence' Alıntı: Tamam , Ufuk abi not al bunu Genişletmek için tıkla ... Almama gerek yok kardeşim yaşıyorum bire bir
'Lorelai Üye cehili' Alıntı: 1 yıl oldu hala ödüyorum Ama şikayetim yok orası ayrı Genişletmek için tıkla ... Karşıdakinin içi rahatsa sorun yok zaten Benim içim rahat değil, ondan atlıyorum
cehili' Alıntı: 1 yıl oldu hala ödüyorum Ama şikayetim yok orası ayrı Genişletmek için tıkla ... Karşıdakinin içi rahatsa sorun yok zaten Benim içim rahat değil, ondan atlıyorum
Xilence Kapalı Hesap cehili' Alıntı: Almama gerek yok kardeşim yaşıyorum bire bir Genişletmek için tıkla ... Ooooo , Ufuk abiden büyük laflar
cehili' Alıntı: Almama gerek yok kardeşim yaşıyorum bire bir Genişletmek için tıkla ... Ooooo , Ufuk abiden büyük laflar
cehili Üye 'spy' Alıntı: Karşıdakinin içi rahatsa sorun yok zaten Benim içim rahat değil, ondan atlıyorum Genişletmek için tıkla ... Her seferinde ben ödicem diye davranır parayı çıkarır verirken tutarım garsonun yanında birşey demem ama sonra biraz kızarım.Ama bunlar güzel şeyler
'spy' Alıntı: Karşıdakinin içi rahatsa sorun yok zaten Benim içim rahat değil, ondan atlıyorum Genişletmek için tıkla ... Her seferinde ben ödicem diye davranır parayı çıkarır verirken tutarım garsonun yanında birşey demem ama sonra biraz kızarım.Ama bunlar güzel şeyler
Xilence Kapalı Hesap cehili' Alıntı: Her seferinde ben ödicem diye davranır parayı çıkarır verirken tutarım garsonun yanında birşey demem ama sonra biraz kızarım.Ama bunlar güzel şeyler Genişletmek için tıkla ... Güzel şeyler.....
cehili' Alıntı: Her seferinde ben ödicem diye davranır parayı çıkarır verirken tutarım garsonun yanında birşey demem ama sonra biraz kızarım.Ama bunlar güzel şeyler Genişletmek için tıkla ... Güzel şeyler.....
'Lorelai Üye Evet güzelmiş Eee kızıyorsan ödersin tabii bir senedir Dışarı çıkıp hesap ödettiresim geldi
Xilence Kapalı Hesap Benimde Dışarı Çıkıp Hesabı Bayanlara Ödetenleri Dövesim Geldi , Çünkü Bir Kaç Kişi Ödetirken Gördüm
cehili Üye 'spy' Alıntı: Evet güzelmiş Eee kızıyorsan ödersin tabii bir senedir Dışarı çıkıp hesap ödettiresim geldi Genişletmek için tıkla ... Öderim ya sıkıntı yok. Doğum günü,yılbaşı,sevgililer günü,yıldönümü gibi şeylerde geri dönüşü oluyor bu ödemelerin baya kaliteli hediyelerle
'spy' Alıntı: Evet güzelmiş Eee kızıyorsan ödersin tabii bir senedir Dışarı çıkıp hesap ödettiresim geldi Genişletmek için tıkla ... Öderim ya sıkıntı yok. Doğum günü,yılbaşı,sevgililer günü,yıldönümü gibi şeylerde geri dönüşü oluyor bu ödemelerin baya kaliteli hediyelerle
Xilence Kapalı Hesap cehili' Alıntı: Öderim ya sıkıntı yok. Doğum günü,yılbaşı,sevgililer günü,yıldönümü gibi şeylerde geri dönüşü oluyor bu ödemelerin baya kaliteli hediyelerle Genişletmek için tıkla ... Ooooooo , Yavaş GeLLL D:
cehili' Alıntı: Öderim ya sıkıntı yok. Doğum günü,yılbaşı,sevgililer günü,yıldönümü gibi şeylerde geri dönüşü oluyor bu ödemelerin baya kaliteli hediyelerle Genişletmek için tıkla ... Ooooooo , Yavaş GeLLL D:
cehili Üye Okuyamadım uzundu Kısa ve öz: Erkek Öder belirli bir müddet iş ciddiye binince ortaklaşa paylaşılır
Xilence Kapalı Hesap cehili' Alıntı: Okuyamadım uzundu Kısa ve öz: Erkek Öder belirli bir müddet iş ciddiye binince ortaklaşa paylaşılır Genişletmek için tıkla ... Tamam , Bu kadar , Ufuk abi noktayı koydu , başka yorum yok
cehili' Alıntı: Okuyamadım uzundu Kısa ve öz: Erkek Öder belirli bir müddet iş ciddiye binince ortaklaşa paylaşılır Genişletmek için tıkla ... Tamam , Bu kadar , Ufuk abi noktayı koydu , başka yorum yok
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: hahaa muhallebıcı kaldımı ya Genişletmek için tıkla ... 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter
pelın_' Alıntı: hahaa muhallebıcı kaldımı ya Genişletmek için tıkla ... 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter
tandogucem Üye kingmor' Alıntı: 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter Genişletmek için tıkla ... yok abi kesmez sonlar soyle bol acili bi cig kofte ismarla olay bitmistir
kingmor' Alıntı: 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter Genişletmek için tıkla ... yok abi kesmez sonlar soyle bol acili bi cig kofte ismarla olay bitmistir
Necmati Üye kingmor' Alıntı: 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter Genişletmek için tıkla ...
kingmor' Alıntı: 2 sokak ötedeki çorbacıya gideriz bi kelle paça ısmarlarım olur biter Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici En salaşından en lüksüne, Türk'ünden Fransız'ına kadar tüm restoranlarda hesabı istediğinizde garson neden getirip erkeğin önüne koyar? "Erkeğin kazanıp kadının yemesi" olayını toplum besliyor, yapacak bir şey yok
En salaşından en lüksüne, Türk'ünden Fransız'ına kadar tüm restoranlarda hesabı istediğinizde garson neden getirip erkeğin önüne koyar? "Erkeğin kazanıp kadının yemesi" olayını toplum besliyor, yapacak bir şey yok
Necmati Üye 'spy' Alıntı: Erkeğe yıkmak olmaz kanımca İmzamda anlatıyor bazı şeyleri zaten. Genişletmek için tıkla ... imza maşallah şiir gibi ama güzel
'spy' Alıntı: Erkeğe yıkmak olmaz kanımca İmzamda anlatıyor bazı şeyleri zaten. Genişletmek için tıkla ... imza maşallah şiir gibi ama güzel