Cüzdanında Güvenen Erkek , Bayanı Her Yere Götürür , Sinema Olsun , Bowling Olsun , Cüzdanına Güvenmeyen ******** Gider , Çünkü O Adam Değildir ve Cüzdanına Güvenmiyordur
Cüzdanında Güvenen Erkek , Bayanı Her Yere Götürür , Sinema Olsun , Bowling Olsun , Cüzdanına Güvenmeyen ******** Gider , Çünkü O Adam Değildir ve Cüzdanına Güvenmiyordur
Cüzdan cüzdan deyip duruyorsunuz da. Karşıdaki kız da heralde erkeğin cüzdanını tahmin ediyordur. Erkek teklif eder gidelim mi diye kız da kibar bir şekilde bir bahane söyleyerek reddeder.
Kendi paranı kazandın mı bilmiyorum kardeşim ama kendi paranı harcarken babanın verdiği para kadar rahat çıkaramıyorsun cebinden
Çalış anlarsın şimdi boş gelir bu laflar çünkü banada çok boş geliyordu o zamanlar.
17 yasindayken hayatini duzene sokacaksin tebrik ederim seni
sen yinede buyuk lokma ye buyuk lafi en sona birak hatta hiç soyleme derim ben seni yumurcakkkkk!!!
Bende de bir huy vardır. Erkek öderken rahatsız olurum. Yani ona yükmüşüm gibi hissediyorum ya da ödemek zorunda değil ki senin uaptığını diyorum kendi kendime. Ne hep erkeğe ödetirim, ne de hep kendim öderim. Paylaşmak gerekir. Ki hesap ödeten erkek adam değildir vs. bunlar saçma. Belli bir zaman geçtikten sonra iki taraf için de para ödeme sıkıntısı kalkıyor ortadan .
Bende de bir huy vardır. Erkek öderken rahatsız olurum. Yani ona yükmüşüm gibi hissediyorum ya da ödemek zorunda değil ki senin uaptığını diyorum kendi kendime. Ne hep erkeğe ödetirim, ne de hep kendim öderim. Paylaşmak gerekir. Ki hesap ödeten erkek adam değildir vs. bunlar saçma. Belli bir zaman geçtikten sonra iki taraf için de para ödeme sıkıntısı kalkıyor ortadan .