Merhaba shadowgun'ı yükledim açtım klasör oluştu androide şimdi kopyala yapıştırı deniyorum ama olmuyor hata veriyor sence nasıl yapabilrim? Ve rootsuz çalışıyorlar dimi rootsuz da benimki ?
Neyse şuanda cihazın kendi içinde yapıyorum taşıma işlemini umarım çalışır tekrar teşekkürler güzel oyunları paylaşmışsın hele Modern Combat'a hayranım bi insin de
SG sorunsuz açıldı.
rootsuz çalışıyor sd dosyasını da indirdin mi?
- - - Eklendi - - -
Final Fantasy i çektim dostum ellerine sağlık konu süper olmuş...
rica ederim beğenmenize sevindim
- - - Eklendi - - -
elinize emeğinize sağlık
- - - Eklendi - - -
emeğine sağlık kardeş
- - - Eklendi - - -
rica ederim...
- - - Eklendi - - -
Bu arşiv gerçekten çok güzel.Teşekkür ederim.
Rica ederim kardeş
- - - Eklendi - - -
Paylasimlar icin saol ama ben Gangster rio yu yukleyemedim talimatlari aynen yaptim ama oyunu actigimda gameloft yazisindan sonra siyah ekran cikiyo ve oyundan atiyo sorun ne acaba talimatlarda hata yapmis olabilir miyim? Ayrica indirdigim 4 part i rar dosyasindanda cikaramiyirum
indirdiğin 4 partı çıkar ama pc den çıkar,sonra sd dosyası ve apk olacak apk yükle sonra sd dosyasını yükle,oyunu açtığında 1 kere internet ile oyuna girmeye çalış sonra gameloft logosu çıkarsa oyun açılıyor demektir...
- - - Eklendi - - -
Kardeşim sonunda düzgün, güncel, yerli yerinde paylaşım yapan birini buldum sonsuz Teşekkürler emeğine sağlık.
Yalnız birşey sorcam batman i yükledim açiyorum lisanstan sonra atiyo talimatlara tam uydum telefn ise s3 root yetkisi felan mi istiyor birde tomu yükledim oda oyuna giriyorum oyun tam olarak calisşmiyor duvarlar yerler felan beyaz oda thd oyunmu o yuzdenmi tam calismadi bi cevaplarsan çok sevinirim.
tom oyunu eski olduğu için yeni telefonlarda çalışmayabilir ama batman de lisans sorunu var telefonun root desteği varsa lucky patcher kullanmanı öneririm,çoğu lisansları ve google reklamları etkisiz duruma getiriyor,sana tavsiyem telefonun garantisi bitmişşe hemen rootla derim,bilmiyorsan birinden yardım alarak telefonu root etmeye çalış...
- - - Eklendi - - -
eline koluna ayağına diline beynine gözüne kaşına beline bacağına elma kemiğinee Sağlık
kardeşim bir teşekkür yazsan bile yeter
Kardeş oyuna giriyorum bura çıkıyor.1-2 saat bekledim olmadı.Oyun telefonla da uyumlu.
Resim :
oyun telefonla uyumlu olduğuna,çalıştırabileceğine anlamına gelmiyor,benim telefonumda da uyumlu ama bak çalıştırıyor mu çalıştırmıyor
ne yazık ki most wanted'ın son sürümünü indirmeme rağmen aynı sorunları yaşadım...
canın sağolsun kardeşim yine de birşey yaptın
HELAL OLSUN KARDEŞ İŞİME ÇOK YARADI TEŞEKKÜR EDERİM !

Rica ederim kardeşim beğenmene sevindim
hiçbir oyunu indirmedim çünkü android telefonum yok şu an... almayı düşünüyorum, o yüzden bakıp merakımı gideriyorum... konu harikulade olmuş, teşekkür etmeden geçemedim; emeğine sağlık
Önemli değil kardeşim
teşekkürler. bu oyunların sadece apk sını telefona kurup oyunu açınca yüklemeyi wi-fi ile telefondan yapınca oyun yine çalışırmı ? yoksa sd dosyalarınıda burdan indirmek mi lazım ?
rica ederim. evet dediğin gibi apk yükle eğer oyunun sd dosyası varsa wifi ile otomatik indirir...
kardeş ben gangstar rio yu indirdim kurdum oynadım ertesi gün oyunu tekrar açtım 6 mb bişi indirdi sonra oyundan attı ne yapmam lazım
hangi sürüm?
- - - Eklendi - - -
kardeşim çok güzel paylaşımlar yapmışın
sizler için yapmışım bea