Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Ben Tesekkür edemicem çünki nerdeyse denemediğim oyun kalmadı hiç biri çalışmıyor.. İnternette araştırdığım yükleme yollarının hepsini denedim olmuyor..(Belki internet bağlantısı olmadığındandır.) Ainol ELF 2 kullanıyorum 1 yıldır sadece pes 2012 çalışıyor gerisi çalışmadı. :) ya sd lerde sorun yada bende bilemicem artık.
kardeş ben çoğunun sd dosyasını paylaşmadım ki :)
sana birşey söyleceğim aslında oyunların hepsini tabletinde çalıştırabilirsin fakat telefonun rootlu olması gerekiyor kapiş :)

cmglMF

Üye
Teşekkürler tafsiyene uydum luckla çalıştırdım çok saol

sepet_19

Üye
Kardeşim ben onu bunu bilmem :) telefonun rootlu yani tabletim 4.2.0 JellyBean yüklü bizzat kendim yükledim markette tableti S3 olarak görüyor anladiko :) sorun sizde yani....

necmi55

Üye
teşekkürler çok saol

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben onu bunu bilmem :) telefonun rootlu yani tabletim 4.2.0 JellyBean yüklü bizzat kendim yükledim markette tableti S3 olarak görüyor anladiko :) sorun sizde yani....
sorun bizde mi yani herbir oyunu ekleyelim konuya emek harcayalım sonucunda bizde mi sorun var?vallahi pes yani çalıştıramadıysan senin sorunun...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler tafsiyene uydum luckla çalıştırdım çok saol
ben teşekkür ederim cevap için :)

DosTKaM

DosTKaM

Üye
:tşk:

sepet_19

Üye
Arkadaşım madem çalışan cihazlarıda ekliceksin o zaman paylaşmasını biliyosunda onu akıl edemedinmi diceksin şu şu cihazlarda denenmiştir çalışır bizide madur etmemiş kotamızı yememiş olursunuz anladınmı Arkadaşım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım madem çalışan cihazlarıda ekliceksin o zaman paylaşmasını biliyosunda onu akıl edemedinmi diceksin şu şu cihazlarda denenmiştir çalışır bizide madur etmemiş kotamızı yememiş olursunuz anladınmı Arkadaşım
senle tartışmaya girmeyeceğim hadi konumdan uzaklaş...

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap

Çok biliyorsan sen aç konu.Üye olmuş hemen konuya saldıryorsun.Androidi bilmiyorsan defol git burdan.Adam koymamış olabilir belki ben sana koyucam.Biraz bilgin olup internette araştırma yapsan ama nerde? Senin gibiler sadece laf atar.

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
Z@gor

Z@gor

Üye
Konuda müthiş bir emek var gerçekten. Her şey tüm ayrıntılarıyla ele alınmış. Emeğinize sağlık.

• Beğen

ismail.24

Üye
teşşekkürler

muhammedtaha

Üye
güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim her biriniz ayrı ayrı emek sarfediyorsunuz ....

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Tesekkurler :)

hellchaosdead

Üye
eywallah kardesım bızım ıcın bu kadar ugrastıgın ıcın...

volkanik38

volkanik38

Üye
:tşk:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim her biriniz ayrı ayrı emek sarfediyorsunuz ....
asıl cevap yazdığın ben teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

eywallah kardesım bızım ıcın bu kadar ugrastıgın ıcın...
rica ederim kardeşim sizin için bile az :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

Calypse147

Üye
Teşekküler kardeşim eline emeğine sağlık.bizim için uğrasmışsınız sağolun.inşallah galaxy W'de sorun olmaz.

• Beğen

Üst Alt