kardeş eline yüregine sağlık. vakit ve emek harcamışsın.
Sağol kardeşim
emeğine sağlık hocam kolay değil bu kadar dosya upload edip konuları toplayıp bizlere sunman
Önemli değil kardeşim
bu oyunların sadece apk lerini yuklesek . Wifi ile De download yapsak Sd dosyalarını acaba olurmu acil cevap lütfen
Kardeşim bende konuda sadece apk verdim,apk yi yükle oyunu aç sd dosyası insin
Dead Trigger hileli çalışmıyor.Çalışanınkinin linkini verir misiniz ama hileli olanını ?
Kardeş nasıl çalışmıyor,eski sürümü kaldırıpta mı öyle yüklediniz?öyle yapmadıysanız tabi ki oyun çalışmaz...
Rica ederim...
teşekkürler kardeş klavyene sağlık
Rica ederim kardeşim
cok guzel bı arsv hangısını yuklesem karar veremedım
seç beğen yükle şeklinde adım yap kendine
ellerine sağlık, çok iyi olmuş tüm güzel oyunları toplaman. ama benim most sorunu bu apk dosyasındada devam etti oyun açıldı ama ikonlar siyah ve bazen kasılmalar oluyor. lag varmış gibi sorun sizce neden kaynaklanıyor?
rica ederim,hocam v1.0.47 sürümü çıkmış birçok hata giderilmiş internetin hızlıysa indirin sorunlar hallolsun
Herşey İçin Çok Sağol.Ama Maalesef GTA3 Durdu.Ve Bütün Gameloft Oyunları İçinde Bu Hata Geçerli.
rica ederim,hocam ram yetmiyor olmasın?
emeğine sağlık kardeşim. gercekten karsılıksızca mthiş emek harcamsıssın..
Sağol kardeşim,ayrıca güzel mesajını yazdığın içinde ben teşekkür ederim
Tskkrler :-) eline,emeğine sağlık
Rica ederim İyi Oyunlar
Harikasın dostum..! emeğine sağlık.
Sağol kardeşim
Eline sağlık kardeşim çok iyi olmuş
Sağol kardeşim
Çok emek vermişsin gerçekten çoooook teşekkürler...
Hocam sorma ya sırf sizler için
Rica ederim...
Çok sağol hacı iyi uygulamarı paylaşmışsın emeğine sağlık
birşey değil kardeş beğenmenize sevindim
teşekkürler çok saol
- - - Eklendi - - -
teşekkürler çok saol
Rica ederim...
emegine ellerine saglık kardes cok güzel görünüyo
Sağol kardeş beğenmenize sevindim
Böyle bir sunuma teşekkür etmemek gerçekten ayıp olurdu, emeğine sağlık.
Sağol kardeşim bu mesaj beni sevindi
güzel oyunlar emeğine sağlık
Sağol kardeşim beğenmenize sevindim
ben hd oyunlarına baktım paşam. ama dediğin gibi indirip atıyorum gereklı yere sd dosyası bulamıyorum nedense bana yardımcı olurmusun.
cihazım HTC one X plus
Kardeşim Dosya yöneticisinden "Android" klasörünü buldun mu? bulduysan klasörün içinde 2 klasör daha var bunlar; 1.Data 2.Obb...
indirdiğin oyun obb ise obb klasörüne,indirdiğin sd dosyası data ise data klasörüne...
kardeşim çok teşekkür ederim gerçekten hepside güzel oyun
Rica ederim kardeşim beğenmenize sevindim açıkçası
Hocam oyunun resmi geliyor sonra oyundan atıyor verdiğin apk yükledim modlu olan resim geliyor oyunun oyundan atıyor malesef
Kardeşim birde arkaplanda çalışmayan programları kapat,ramı temizle ve oyunun verilerini temizle sonra oyuna gir.