mass effect diyorum,oyun grafik,oynanabilirlik açısından güzel bir oyun, 300-400 mb civari ama istersen death dome ile birlikte yüklersin hafıza dolmuş ve oyunları keyifle oynarsınBir öneri sorum var ben101 kardeş benim telefonda 700 mb hafıza kaldi sence hangi oyunla bu boşluğu kapatayim Teşekkürler![]()

sağol kardeşimkardeşim emeğine sağlık on numara paylaşım olmuş bu konu en üstte tutmaya değer

biraz bekliyeceksin şu sıralar meşgulüm :
şimdi bakabilirsin paylaştım oyunubeklerim tabi sen yeter ki paylaş kardeşim

mass effect diyorum,oyun grafik,oynanabilirlik açısından güzel bir oyun, 300-400 mb civari ama istersen death dome ile birlikte yüklersin hafıza dolmuş ve oyunları keyifle oynarsın
Teşekkürler ilgin için![]()
rica ederim,dostum hangi oyunların linki çalışmıyor ?Dostum NFS i dirdim sikinti yok cok tesekkur ederim fakat digerlerinin linkleri calismiyor
önemli değiltşk emeğine sağlık..
rica ederimmass effect diyorum,oyun grafik,oynanabilirlik açısından güzel bir oyun, 300-400 mb civari ama istersen death dome ile birlikte yüklersin hafıza dolmuş ve oyunları keyifle oynarsın
Teşekkürler ilgin için![]()
- - - Eklendi - - -
sağol,eğer tabloların boyutunu arttırsaydım ve resmide büyütüp koysaydım sayfa satırı uzun gelecekti.böyle yapmamın sebebi de bu...Güzel konu olmuş eline sağlık.Bi de Tabloların boyutlarını arttırıp resimleri daha büyük koysaydın daha iyi olurdu
- - - Eklendi - - -
önemli değil kardeşim,siz yeter ki bir teşekkürü çok görmeyinÇok sağolasın linkler falan sağlıklı 10 numara iş yapmışsın emeğine sağlık...
- - - Eklendi - - -
önemli değil kardeşim,siz yeter ki bir teşekkürü çok görmeyinÇok sağolasın linkler falan sağlıklı 10 numara iş yapmışsın emeğine sağlık...
- - - Eklendi - - -
sağol kardeşim, iyi oyunlarharika konu olmus aradigim bircok oyunu tek konudan bulmak harika oldu.emegine saglik.![]()
şimdi bakabilirsin paylaştım oyunu![]()
sağol kardeşimoo dostum hayirli olsun üste geçmiş konun![]()

rica ederim kardeşimTeşekkür ederim kardeşim

sağol kardeşimÇok güzel hazırlamışsın kardeşim emeğine sağlık.

devamı bu konuda olacakCiddi bir emek var ortadaHarikasın dostum. Devamını bekliyoruz...

rica ederim kardeşim beğenmenize sevindimteşekkür ederim çok güzel oyunlar

sağol kardeşimsana tesekkür etmiyenlere gerçekten çök ayııııııpppp.....çok saol süresin...çok mişime yaradı