20 'yi bulmuştur. teşekkürler bizimle paylaştığın için
barlasmlh Üye Konu Sahibi .eRCaN.' Alıntı: 20 'yi bulmuştur. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bizimle paylaştığın için
onurhankahya35 Üye dostum son 6 ayda 5 tane tel degstrdim gerisni sen dusun suan kullandigim telefon samsung wave 2
barlasmlh Üye Konu Sahibi log1n' Alıntı: 4 kez değiştirdim 5. inş. İphone 4 veya 5 olucak Genişletmek için tıkla ... artık sırayla 6 7 8 olması lazım başka tele uğrama
log1n' Alıntı: 4 kez değiştirdim 5. inş. İphone 4 veya 5 olucak Genişletmek için tıkla ... artık sırayla 6 7 8 olması lazım başka tele uğrama
AbdulkadirAvan Üye barlasmlh' Alıntı: garanti vardır heralde dimi Genişletmek için tıkla ... yok ya garanti filan ana kameram çalışıyor ama 2 ön kamera çalışmıyor
barlasmlh' Alıntı: garanti vardır heralde dimi Genişletmek için tıkla ... yok ya garanti filan ana kameram çalışıyor ama 2 ön kamera çalışmıyor
barlasmlh Üye Konu Sahibi TaDaGoPiE' Alıntı: yok ya garanti filan ana kameram çalışıyor ama 2 ön kamera çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... tamir fiyatı ucuz ise güzel
TaDaGoPiE' Alıntı: yok ya garanti filan ana kameram çalışıyor ama 2 ön kamera çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... tamir fiyatı ucuz ise güzel