Bugüne kadar 10000 kez öldü ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Bugüne kadar 10000 kez öldü ...
Refleks anoks.k nöbeti' yüzünden vücudunun fonksiyonları sık sık duran 12 yaşındaki George Livingstone bugüne kadar 10 bin kez ölüp dirildi.
İngiltere'de yaşayan 12 yaşında George Livingstone vücudunun tüm fonksiyonlarının durmasına neden olan "refleks anoks.k nöbeti" adı verilen bir hastalıkla pençeleşiyor.
Ailesi dünyada sadece 800 kişide görülen bu hastalık yüzünden küçük çocuklarının bazen günde altı kez kriz geçirdiğini söylüyor. Talihsiz George bugünlerde geçirdiği krizlerin sayısının azalmasıyla teselli buluyor.
'Bir gün bile önemli'
Beklenmedik bir anda alkış sesi duyduğunda bile kalbi duran George 30 saniyelik nöbetlerin hayatını pek etkilemediğini iddia ediyor. Annesi Deborah ise "Herkes onu pamuklar içinde korumamı bekliyor. Ama ben normal bir hayat sürmesini istiyorum" deyip ekliyor: "Bizim için her gün değerli. Çünkü George'un kalbinin bir daha çalışmamak üzere ne zaman duracağını bilemeyiz."
 
  • Beğen
Tepkiler: fnldstntn


Necmati

Necmati

Üye
yazık yaaa Allah kimseye vermesin..
 
Onur Saka

Onur Saka

Üye
amin amin :(
 

Perfect!

Üye
çok kötü bişey ya allah kimseye vermesin
 

fnldstntn

Üye
amin
 

Sehzade

Üye
kolay degil
 
Cihandar

Cihandar

Üye
hayat zor..! böle insanlar için imkansız hale geliyor...:hmmm
 
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
aynen..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
571
OttomaN TigeR
KARİZMATİX
Cevap
5
Görüntüleme
566
haydaravısyon
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
737
Haydar
Takipçi Satın Al


Üst Alt