Bugünde bir online rekoru kırıldı...:) 13.05.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coloniex

coloniex

Üye
süper..

Ozan

Ozan

Admin
Davut™;2321165' Alıntı:
30 dk iyi oldu....Arada oyun onuyordum 15 dk bir sayfa güncelliyordum...Tabi 15 dk geçen zamanlar oluyordu..Bu iyi olmuş...
Normal şartlarda yarım saat çok ideal ( online süresi fazla gösterilsin diye abartılmıs rakamlardan biri degil ) Ancak çerezler ne kadar aktif bir sekilde sunucuda ikamet ederse, sunuculara o kadar yük bineceginden zamanında mümkün oldugunca kısmıstık zira bizim için üye listesinin uzaması önemli degildi ancak simdi teknik imkanlar oldugu için ideal bir rakama çekmek istedik bazen öyle konular oluyor ki özellikle toplantı odasında admin arkadaslar 20 dakikada bir yazı hazırlayıp yolluyorlar o arada çevrımdısı oluyorlar bu da zaten bizim aktif üye listemizin aksine az görünmesine neden oluyordu olması gerekenden tabiki ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Normal şartlarda yarım saat çok ideal ( online süresi fazla gösterilsin diye abartılmıs rakamlardan biri degil ) Ancak çerezler ne kadar aktif bir sekilde sunucuda ikamet ederse, sunuculara o kadar yük bineceginden zamanında mümkün oldugunca kısmıstık zira bizim için üye listesinin uzaması önemli degildi ancak simdi teknik imkanlar oldugu için ideal bir rakama çekmek istedik bazen öyle konular oluyor ki özellikle toplantı odasında admin arkadaslar 20 dakikada bir yazı hazırlayıp yolluyorlar o arada çevrımdısı oluyorlar bu da zaten bizim aktif üye listemizin aksine az görünmesine neden oluyordu olması gerekenden tabiki ..

Cepten konu açarken de çevrimdışı oluyordum uzun yazılar yazdığım için mobil kullanıcılar için güzel oldu :)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım yapıncada öyle Dosya bul editle upload et derken 15 dk yi geçiyordu....:)

Her açıdan çok iyi.... :oke:

● aLuvi ●

Üye
İşte Maxicep işte sitelerin Ceo'su MaxiCeo ..

Necmati

Necmati

Üye
heytt beee :maxicep::gun1:

abdül21800

abdül21800

Üye
maxicep farkı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
08.06.2010 itibarı ile yeni rekor;
Daha da artacaktır önümüzdeki 3 ay boyunca.
:yuru:yuru:yuru

Ekli dosyalar

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Vay bee ...:)

Bu yaz şüphesiz Maxicep sınırları zorlayaçaktır...:)

Aziz™

Aziz™

Üye
evet..:)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ne evet...:D

Aziz™

Aziz™

Üye
sen maxicep sınırları zorlayacak dedin bende evet dedim yahu..:ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyosun yani bana...:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Iyi gidiyoruz (:
Günden güne, aydan aya yeni yeni rekorlar kırılmaya başladı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt