najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefona format çekmek istiyorum. Rehberim telefon hafızasına kayıtlı. Öncesinde nokia pc suite ile rehberi yedeklemek istedim ama işlemi gerçekleştirmek için telefon hafızasında yeterli alan yok diyor. Telefondaki tüm msjları, ajanda kayıtlarını sildim ama hala hafıza dolu diyor. Rehberi başka yoldan nasıl yedekleyebilirim ve rehber dışında her şeyi silmeme rağmen hafıza neden hala dolu?
O dediğinde hard format fakat bu da hard format ve daha kolay bi yöntem neden herkes soft format der buna anlamam akıl var mantık var soft formatta tel verileri silinmez eğer bu soft olsaydı bütün bilgilerim yerinde olurdu nokia nın soft format *#7780# dir sadece fabrika ayarlarına döner tel bilgilere bişey olmaz genelde bunu virüs temizlemek için kullanır telefoncular fakat diğeri herşeyi siler ayrıca dikkat edersen hafıza kartı demedim onu etkilemiyor sadece tele ve e:mass memory yani 16 gb lık yığın hafızayı formatlıyor.peki menü kamera ses kısma ve güç tuşuyla atılan format ne ona da soft format deme bari kafamızı karıştırma iyice
----------Eklendi @ 20:29:14 ---------- Yazıldı @ 20:28:46 ----------
telefon alındıktan sonra bi formatlayıp 0 la mak lazım ama ben anna yı bekliyorum bunun için
----------Eklendi @ 20:29:55 ---------- Yazıldı @ 20:29:14 ----------
hafıza kartınıda sıfırlıyomu hard format ? ben böyle duymamıştım tuşlarla atsam formatı yine hafıza kartım sıfırlanırmı
tesekkurler bilgi icin. de fesatlik yapmaya gerek yok kimileri icin bu konu gereksiz olabilir ama mesela benim icin kayda deger bir bilgi. tekrar tesekkurler.
ewet haritalarda sorun çalışıyor bide ben cities klasörünü yedklemiştim onu tekrar kopyaladım haritada sorun yok. Diğer yöntem ise görmemiştim hemen deniyorum sonucu yazarım bilgi için teşekkürler.http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...cilmiyor-mu-fix-problem-for-c7-n8-493976.html
ovi store için bu yöntemi denediniz mi?
bir de şuan ovi haritalar çalışıyor mu?
netquin mobile guard ile rehberini yedekleyebilirsin formattan sonra tekrar mobile guard kurup geri yüklersin. Fakat eğer hafıza kartı kullanmıyorsan o yedeği pc ye kopyala yoksa oda gider hafıza kartın varsa önemli deil formatta ona bişey olmuyor.
----------Eklendi @ 20:39:11 ---------- Yazıldı @ 20:35:00 ----------
O dediğinde hard format fakat bu da hard format ve daha kolay bi yöntem neden herkes soft format der buna anlamam akıl var mantık var soft formatta tel verileri silinmez eğer bu soft olsaydı bütün bilgilerim yerinde olurdu nokia nın soft format *#7780# dir sadece fabrika ayarlarına döner tel bilgilere bişey olmaz genelde bunu virüs temizlemek için kullanır telefoncular fakat diğeri herşeyi siler ayrıca dikkat edersen hafıza kartı demedim onu etkilemiyor sadece tele ve e:mass memory yani 16 gb lık yığın hafızayı formatlıyor.
Rica ederim.
----------Eklendi @ 21:18:11 ---------- Yazıldı @ 21:16:44 ----------
ewet haritalarda sorun çalışıyor bide ben cities klasörünü yedklemiştim onu tekrar kopyaladım haritada sorun yok. Diğer yöntem ise görmemiştim hemen deniyorum sonucu yazarım bilgi için teşekkürler.
Rica ederim.
----------Eklendi @ 21:18:11 ---------- Yazıldı @ 21:16:44 ----------
ewet haritalarda sorun çalışıyor bide ben cities klasörünü yedklemiştim onu tekrar kopyaladım haritada sorun yok. Diğer yöntem ise görmemiştim hemen deniyorum sonucu yazarım bilgi için teşekkürler.
Aman sakıncalı hard format abi
rica ederim abi
S^3 lere hard format atınca çuvalla sorun oluşuyor..
Hard formattan sonra flash atmak lazım.
S^3 lere hard format atınca çuvalla sorun oluşuyor..
Hard formattan sonra flash atmak lazım.
bu yöntemle çuvalla deil ama sadece ovi sorun çıkartıyo her zamanki gibi, şu anda telefonumda başka hiç bi sorun yok. tam tersine diğer sorunlarımdan kurtuldum. Ama diğer hard formata gelince onun ne gibi sorunlar yaşattığını bilmem. Ben sadece bildiğim kesin yöntemle hard format attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?