Yardım Bu yaz aylarında laptop-bilgisayarların olması gereken sıcaklık

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bu yaz aylarında laptop-bilgisayarların olması gereken sıcaklık
Ben Laptop kullanıcısıyım laptopumun sıcaklığı 60 ile 57 arasında değişiyor bu normal midir?Elimi fan çıkışına,işlemcinin olduğu kısımlara tutunca hiç 60 derecelik bir sıcaklık yok 40 ile 50 arasında gibi hissediyorum.Fandan soğuk hava çıkıyor mesela şu anda ama Core Temp 56 ile 60 arasında sizce normal mi bu havada?Bilgisayarın teknik özellikleri: Mobile Intel Core i5 2450M(Sandy Bridge)Frekans: 3092. Nvidia geforce 630m de ekran kartı var.Şu an sıcaklık 55'e düştü tarayıcı olarak chrome kullanıyorum chrome de sistemi bayağı yoruyor.Ve + olarak 55-60 derecelik sıcaklık olmasına karşın işlemcinin sadece %5'i kullanılıyor.Şu an 55-56 arası

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Masaüstü Gerisini Sen Düşün Boşta

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Valla bence normal masaüstü bile %100 ü buldu benim :) Sen kasma falan hiç hissediyor musun :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Benim dizüstü fazla ısınmıyor Oyun oynarken hissediliyor ama abartı değil. Laptop kullananlar fan'ları temizleyin. Masaüstü kullananlar bilgisayarı bir kompresör ile temizleyin. Yetmezse daha güçlü bir fan takın. Bilgisayar önemli bozulunca bütün bilgiler gidiyor.

Üst Alt