bu videoyu izledikten sonra nokia n series hakkındaki düşünceleriniz değişebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sporty20

Üye
komedi yaaa sonunda verdiği siteye de girdim. Laptop lardan insan ların uzak durmasını söylüyor teknolojik gelişmenin de etkisiyle onlar kıskanırmış felan. Ama n95 8gb tabi ki kıskandırır o laptopları.bi dene aldım bende...

ycg35

ycg35

Üye
laptop tak diye kapanıyo son ses açıktı tırstım ya gerçeğe pek benzemiyo nokia melodisi çalınca laptop demirler arkasında kapanıyo bnce saçma bi arkadaşımızın dediği gibi diğer firmalar nokia yı kötülemek için yapmış olabilir :S

hackerby17

hackerby17

Üye
yaw bırakın bu işleri :D güldüm akşam akşam n95 kitapçıklarında yazıcak sanki leptop yanına yaklaşmayınız leptopunu size zarar verebilir gibisinden :D

the_poison

the_poison

Üye
valla ben bişe anlamadım

enigma

enigma

Üye
laptop N95 i kıskanıyor :D muhahaha bu komedi yaw:D

nightdragon35

nightdragon35

Üye
waaaay korkutucu.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
cok sacma bu ya kesın nokıa yı kotulemek ıcın koymuslardır yada onun gosterdıgı taklıt çin malı nokıalardan dır

enigma

enigma

Üye
nokiayı övmek için koymuşlardır. dostum laptop okadar kızıyorki kafese kapatıyorlar çok kıskanıyor. jealouslaptop demek kıskanç laptop demek dostum .

ycg35

ycg35

Üye
nokiayı övmek için koymuşlardır. dostum laptop okadar kızıyorki kafese kapatıyorlar çok kıskanıyor. jealouslaptop demek kıskanç laptop demek dostum .

enigma arkadaşımızda böyle düşünüyor bnde fikrimi deiştiriom nokia yı kötülemek değil övmek için yapmışlar sesleri dinleyemedim ama görüntülerden az bişi anlaşılıo

ali092

Üye
cok sacma sanki baska telefonla yapsalar aynisi olmayacak

fatihfxk

Üye
arkadaşım burda ewet N95 in zaralrından söz ediliyo ama laptop değer bir telefon olduğunu göstermek aamaclı yapılmış bir çeşit reklam sadece N95 kıskanan ve onun yüzünden çıldırmış bir laptop okadar burda kısaca N95 bir laptop kadar ii olduğu anlatılmış saygılarımla

hackerby17

hackerby17

Üye
laptop kadar iyi oldugu anlatılmısta laptopun özelliklerini belirtmemis :D 16Gb hard diski olan bi laptop bile n95 in hafızayı solladı^^

mbemurat

mbemurat

Üye
bu tür zararları olsa zaten nokia bu cihazı piyasaya süremezdi

xkadir61

xkadir61

Üye
abicim one ya n95 laptopu çökellti olmaazz böyle bişi

nevsahin

Üye
bu geerçekmi ya
ben deniyorum böyle bişi olmuyor
acaba labaratuar ortamındamı yapmalı

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Abi ben inanmıyom garip geldi zatem:D

sukruon

sukruon

Üye
birşey yokmuş

gsmelih

gsmelih

Üye
aslında sadece n95 den bahsetmiyo bence tüm telefonlar aynıdır baska bi telde aynısını yapar bence ama bence doruluk payı war videonun

yasar2406

Üye
n95 gibi telefon var mı yaw

king512

king512

Üye
çekemiyolar nokıa yı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt