bu videoyu izledikten sonra nokia n series hakkındaki düşünceleriniz değişebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeSS2342

Üye
böle şey mi olur ya sallamışlar

Master_Evil

Master_Evil

Üye
hiç bi şey elde edemezler bence

takirti

Üye
komedi bence

beylerbeyi

Üye
Allah herkese bir N95 NASİP ETSİN

kessaf

Üye
ya arkadaşlar hani telefon pc nin yanında aranırsa pcnin ekranında kayma oluyoya radyasyondan n95 de radyasyon fazla demek istiyo sanırım o kafes içindekide laptop ama çok abartmışlar

hkndmrl

Üye
ne kötüsü n series :alkis

zartan

zartan

Üye
bu ne

fatal19ty

fatal19ty

Üye
bu ne yavv

youngprogrammer

Üye
zuhaaa

pederr

pederr

Üye
telefon resmi teknoloji harikası kotulemek için yapmışlar besbelli hem bu kadar yuksek frekans yaysaydı şimdiye uzayda uydu denen bişi kalmasdı hehe teşekkurler...

baxter21

Üye
bunu gerçekten komedi bölümüne taşıyın arkadaşlar... :D kıskaçlık krizine girmiş laptop sağa sola zarar vermesin diye kafese kitliyorlar ve n95 i gösteriyolar :D İlginççç.....

mert469

Üye
arkadaşlar video tamamen komedi amaçlı.Kadın doktor olduğunu,ve n95in süper özellikleri karşısında laptopun kıskançlıktan çatladığını anlatıyor.İngilizcesi olan arkadaşlar anlayacaktır.Anlamayanlar için de ben buraya yazıverdim.N95i kötüleme gibi bir amaç yok.Aksine n95i övme maksatlı bir komedi videosu bu...

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
Bence de hem ne alakası var ta ordan laptopu çekiyor mıknatıslar bile o kadar çekici değil komedi amaçlı bi video bence

rojin

Üye
karalama kampanyası gıbı bır dusunceye katılsanızda arkadaslar eger dogruluk payı varsa N 95'in buyuk bır tehlıke tasıması demek bu..

maxiburak

maxiburak

Üye
n95 laf yok manyak bi telefon ama yanlış bölümde bu konuyu açmışşın kardeş ama güzel videoymus ya paylasım için saol

dreamgirls

dreamgirls

Üye
komik... :D:D
ya laptop kıskanmış işte N95'i...
ne var, kıskanamaz mı? N95 gibi bi telefon...? :D:D

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n95 laf yok manyak bi telefon ama yanlış bölümde bu konuyu açmışşın kardeş ama güzel videoymus ya paylasım için saol

konuyu açtığım yerden taşındı video bölümüne açmıuştım tam hatırlamıyorum gerçekten işi komediye vuranlar var konuyu ekledim diye demiyorum belki gerçekten de ortada sorun oluştuyordur her şeyi gırgıra vurmayın

baykim

baykim

Üye
exe ye katılıyorum. bence tamamen n95 in üstünlüğünü anlatan bir video

QxQ

QxQ

Üye
Ya bende ne çıkacak diye baktım. :):) :D ehe laptop'un kıskançlığını gösteriyor ehe

gumusss

gumusss

Üye
saçma:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt