bu videoda dikkatinizi çeken nokta hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_321

Üye
Yorumlarda bir kisi olayi yakalamak uzere kusura bakmayin arkadaslar fazla ilgilenemiyorum kimse hatirlamasa da bugun Benim dogum gunum musait olunca bir de ss ekliyecem tabi o zamana kadar kimse bulmazsa
abi mutlu yıllar öncelikte tamam işte 710 un ön kamerası var benim elimdeki 710 un ön kamerası yok acaba dava mı etsemm :hmmm:ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim kartla alakalı olacak

Del Rey

Del Rey

Üye
Yorumlarda bir kisi olayi yakalamak uzere kusura bakmayin arkadaslar fazla ilgilenemiyorum kimse hatirlamasa da bugun Benim dogum gunum musait olunca bir de ss ekliyecem tabi o zamana kadar kimse bulmazsa

Meraktan çatladım. Ben değilimdir o kişi ancak kim söyler misin?

Bu arada unutmadan, iyi ki doğdun :)

theposies

theposies

Üye
abi bulunmadımı beyazlarda ön kamera var siyahta yok :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simdilik Kamera olayi acikliga kavustuguna gore wp lerde nokianin ayricaligini Kim bulucak bakalim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi feedback to Nokia diyicem ama saçma olcak :D

theposies

theposies

Üye
bulamadm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nice sağlıklı ve mutlu senelere,iyiki doğdun kardeş

theposies

theposies

Üye
abi ölcem meraktan söyle hadiii

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fatih im sabret yahu adamın doğum günü ailesiyle eğlensin..

theposies

theposies

Üye
haklısın Can'ım unutmuşum ben onu :) ama skype okadar laf ettik . Cidden ön kamera vaf :))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyi de skype daki 610 da siyahdı ve 800 de o mor pembe karışımı renkti adını hatırlayamadım.. Ben 900 e terfi ettim Fatih im onda zaten var dert etmeme gerek kalmadı :naughty:

theposies

theposies

Üye
iyi de skype daki 610 da siyahdı ve 800 de o mor pembe karışımı renkti adını hatırlayamadım.. Ben 900 e terfi ettim Fatih im onda zaten var dert etmeme gerek kalmadı :naughty:

oo hayırlı olsun bütcen artmış canım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bütçem aynı kaldıda 900 biraz ucuza geldi canım kardeşim 800 le arada 250 tl olunca 900 daha cazip geldi :)

theposies

theposies

Üye
o fark azmıs be kardes nekadar peki fiat

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
henüz kesin olmasa da 1200 kardeşim.. Yarın yada bir hafta içinde kesinleşir sanırım

theposies

theposies

Üye
oooo ozaman ben bırakıorum 710u ya 800 ya 900 bendterfii ettim canım

Türe

Türe

Üye
Tango almış bu cihaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt