bu videoda dikkatinizi çeken nokta hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu videoda dikkatinizi çeken nokta hangisi
evet arkadaslar videoyu izleyin ve dikkatinizi çeken noktayı belirtin. bakalım kac kişi lumia cihazlar için bir ipucunu farkedebilecek

NOKİA YA MİCROSOFTTAN JEST

Windows Phone Tango cihazlarının ve mevcut cihazlar için Tango güncellemelerin birer birer geldiği şu günlerde, karşımıza bazı sürprizler çıkmaya başladı. Bunlardan biri Microsoft’un Nokia için özel Marketplace kıyağı.Vietnam‘da piyasaya sürülecek Nokia Lumia 610 Windows Phone cihazında Tango sürümü yüklü olarak geliyor ve karşımızda da bir sürpriz. Marketplace logosuna bakarsanız eğer Marketplace simgesinin ortasında bir “n” (Nokia) logosunun yer aldığını göreceksiniz. Peki bu ne anlama geliyor?Bu daha önce emsali görülmemiş bir Microsoft kıyağı. Nokia Lumia serisi telefonların hepsinin Tango ile birlikte bu logolu Marketplace ikonuna geçiş yapması bekleniyor. Marketplace içinde eskiden Nokia Collection olarak bulunan ve Nokia Lumia için özel olan uygulamaların yer aldığı özel bölümün adı artık Nokia Market olarak değiştirilmiş.Acaba Nokia kendine has bir Windows Phone deneyimine mi hazırlanıyor? Yoksa bu Microsoft’un istediği bir strateji mi? Bunun cevabını yakında Lumia cihazların alacağı Tango güncellemesi verecek. Bakalım bu hareketi ile Lumia serisini diğer bütün Windows Phone üreticilerinden farklılaştıran Nokia, nasıl tepkiler alacak.

theposies

theposies

Üye
hemen izliorumm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Viet keyboard diye birşey gördüm ama...

---------- Eklendi @ 20:55:53 ---------- Yazıldı @ 20:51:48 ----------

Erdem abi sen gördün mü?

theposies

theposies

Üye
valla 3 kez izledim hiç bişi bulamadım abi :((

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biraz dikkat arkadaslar

Del Rey

Del Rey

Üye
Uygulama Mağazası olabilir diyorum :) 240p nedeniyle görülmüyor ancak Tango da seçenekler arasında varsa olabilir, yine de Tango çok basit bir seçenek.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bataryayı takmadan evvel bişeyi işaret ediyordu ama tam göremedim

theposies

theposies

Üye
arkasındaki amblemmi
clearblack yok gibi geldi

Del Rey

Del Rey

Üye
Arkasındaki amblem değil, hologram. ClearBlack olmaması neden Lumia cihazları ilgilendirecek bir ipucu olsun ki?

AHMED...

AHMED...

Üye
arka kapağı açmakta zorlanacağız mi :D videoda ki gibi

ahmet_321

Üye
bir nokia lumia 710 kullanicisi olarak soktayim suan 710 un ön kamerasi var bnde nasil ön kamera yok yaa!!!!:off:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben çözemedim abi :hmmm

---------- Eklendi @ 21:34:13 ---------- Yazıldı @ 21:33:16 ----------

viet keyboard denen olay mı abi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorumlarda bir kisi olayi yakalamak uzere kusura bakmayin arkadaslar fazla ilgilenemiyorum kimse hatirlamasa da bugun Benim dogum gunum musait olunca bir de ss ekliyecem tabi o zamana kadar kimse bulmazsa

theposies

theposies

Üye
nice senelere ali abi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi nice senelere valla iki aydır buralardayım o kadar tanısam muhakkak kutlardım Allah hayırlı uzun ömürler versin abi.. Pasta gelir birazdan..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Merak ettim bak şimdi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yorumlarda bir kisi olayi yakalamak uzere kusura bakmayin arkadaslar fazla ilgilenemiyorum kimse hatirlamasa da bugun Benim dogum gunum musait olunca bir de ss ekliyecem tabi o zamana kadar kimse bulmazsa

iyiki doğdun kardeşim nice yıllara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt