bu telefonda yenıyim bakarmsınız arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonda yenıyim bakarmsınız arkadaşlar
bende nokıa n8 vardı.gecen hafta sattım gittim 3gs aldım yanlış mı yaptım doğrumu bilmıyorum ama yaptım.ben hiç apple kullanmadım anlamamda.bu telefona nasıl oyun,müzük resım tema atıcaz arkadaşlar.anlıcaznız daha yolun basındayım yenıyım yanı ne yapmam gerek cihaz sizin görüşlerınıze göre nasıldır düşüncelerınız?
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...!!!

Symbianize

Symbianize

Üye
Bak oyun icin appstore. Girmen yeterli ucretli oyunlari ucretsiz indirmek istersen telefonunu jailbreak yapip installous programindan indirebilirsin foto muzik vs gibi seyleri pcye itunes kurarak yukleyebilirsin

seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi
Bak oyun icin appstore. Girmen yeterli ucretli oyunlari ucretsiz indirmek istersen telefonunu jailbreak yapip installous programindan indirebilirsin foto muzik vs gibi seyleri pcye itunes kurarak yukleyebilirsin

orasını tam olarak kestirebıldım. ama jaibreak gibi installous gibi sözcüklerede yabancıyım.uyede olmadım?

Symbianize

Symbianize

Üye
İnternete ios surumunu mesela 4.1.1 ios 4.1.1 absinthe untethred jailbreak yaz programi indir telefonu bilge bagla itunes acilcak kapa oonu jailbreak yap 3 dk surcek sonra telefonun ana ekranina cydia diye bir uygulama gelcek onda search bolumune installous yaz indir sonra installous programina istedigin oyunu yaz indir takil

seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi
İnternete ios surumunu mesela 4.1.1 ios 4.1.1 absinthe untethred jailbreak yaz programi indir telefonu bilge bagla itunes acilcak kapa oonu jailbreak yap 3 dk surcek sonra telefonun ana ekranina cydia diye bir uygulama gelcek onda search bolumune installous yaz indir sonra installous programina istedigin oyunu yaz indir takil

teşekkürler...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
bende nokıa n8 vardı.gecen hafta sattım gittim 3gs aldım yanlış mı yaptım doğrumu bilmıyorum ama yaptım.ben hiç apple kullanmadım anlamamda.bu telefona nasıl oyun,müzük resım tema atıcaz arkadaşlar.anlıcaznız daha yolun basındayım yenıyım yanı ne yapmam gerek cihaz sizin görüşlerınıze göre nasıldır düşüncelerınız?
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...!!!
3gs almakla doru karar vermişsin aramıza hosgeldin ilk önce pc ye iTunes yükle sonra da apple Store a ücretsiz kaydol gerisi Google da var biraz ara bulursun ben alali 3gun oldu çok memnunum inşallah sende memnun kalırsın

Avunyali

Üye
iyi Yapmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...