Bu sorunu Cozenden Allah Razi olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu Cozenden Allah Razi olsun
Ya arkadaşlar Benim telefon Galaxy s2 dir 1 çok oyunu sorunsuz Oynarken Bazı oyunları kuruyorum ve açtığımda siyah Ekran Çıkıp tel Donuyor ve menüye giriyor sipaydirman Amazing ve Avatar Batman Assassin Creed öyle oluyor Ve hiç sorunsuz Oynadığım Oyunlar da var gangster Rio modern Combat 2 ve 3 Sorunsuz oynuyorum ama diyer Oyunlar siyah Ekranda kalıyor Cihaz Rotlu değildir ilgilenen herkese Cook tşkler

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Hafiza kartini cikar oyle dene kardes bende de oluyodu duzeldi dene belki sendede olur

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu kurduktan Sonrami

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu sorunlar genelde cihazla yada ROM'la uyumsuzluktan oluyor. Son sürümde iseniz yapacak pek bir şey yok. Farklı ROM'lar ile açma imkanınız var.
Söyleyebileceğim kesin bir şey var, oyunların açılmamasının sebebi cihazın kaldırmaması değil.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bendede oluyordu geri tuşuna basıp oyuna hemen girince açılıyodu birde öyle deneyin belki olur

hakan_710

hakan_710

Üye
şuan bende sızdırılmış 4.1.2 jelly bean romu yüklü ve piyasada olupda çalıştıramadığım hiçbir oyun yok. ben oyunların apk larının sürekli güncellerini kullanıyorum ve sd leri mümkün olduğunca wifi den indiriyorum. Herhangi bir oyunun çalışmaması için birçok neden olabilir. oyunları marketten alıyorsan sorun olmaması gerek ama farklı yollardan edinip yüklüyorsan ve önüne gelen siteleri yada denenmemiş dosyaları kullanıyorsan açılmaması çok normal. sana küçük bir tavsiye çalışmayan oyunu ayarlar>uygulama yöneticisi'ne gelerek bul. daha sonra üzerine tıklayıp 'Veri Sil' seçeneğini seç (sd dosyalarını manuel olarak bilgisayarına kopyala aksi halde silinir ve yeniden indirmen gerekir.) daha sonra uygulamayı telefondan kaldırıp tekrar kur. sd dosyası var ise gerekli yere at. hala çalışmıyor ise apk yada data dosyaların problemlidir. son bir şey daha bazen oyunları yüklerken ilk seferinde wifi gerekiyor. bunlara dikkat ettiğin sürece açılmayan oyun olmaması gerek. herşeyi yapmana rağmen açılmıyor ise de sorunları kendinde ara ;)

• Beğen
Tepkiler: ardakan12

ozi44

Üye
Sipaydirmen iyiymis :)

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar hepinize Teşekkür ederim sizin dediklerinizi yapacam Bakalım sorun Çözülecekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt