Scofield™
Üye
Bu Samsung Star kaç TL eder..?
Baştan söylüyorum satılık değil sadece fiyat aralığını bilmek istemem söz konusudur...
* Elimde Samsung Star var normal modeli s5233a iken servise gönderdiğimde S523AJVIL1 Ver. yüklenmiş(çift sekmeli)
* Sadece bi kere servis görmüştür nedeni ise dokunmatik ekran tamamen çalışmamazken komple yeni ekran takılmıştır. (bildiğin sıfır cihaz) Şu an tamamen çalışıyor hiç bir sorunu yok hatta eskisinden iyi
* Arka kapakta 2 üstte 2 ortada 2 de altta olan kasaya oturma yerlerinden 3 ü kırık haliyle kapakla fazla oynamaya gelmiyor hemen çıkıyor, yaşadığım şehirde bu telin kapağından satan bir telefoncu yok o yüzden alamıyorum yoksa kaçı kaç kuruş ki
* Hafıza kart girişindeki çıtçıtı bozuk ama hafıza kartını her türlü görüyor hatta çıtçıt boşa yapılmış gibi bişey dicem siz aldırmayın
* Üsttekiler dışında hiç bir yazılımsal hata veya eksiği yok
Nasıl telefon kullanmışsın be kardeş dediğinizi duyar gibiyim
napalım kader işte
ama bidaha asla olmaz 
Benim Sorularıma Gelirsek ;
* Bir telefoncuyla takasa girsem fiyatı en yüksek ne yapabiliriz merak ediyorum
* Yada hemen satacak olsam kaç TL eder?
* Elimde Samsung Star var normal modeli s5233a iken servise gönderdiğimde S523AJVIL1 Ver. yüklenmiş(çift sekmeli)
* Sadece bi kere servis görmüştür nedeni ise dokunmatik ekran tamamen çalışmamazken komple yeni ekran takılmıştır. (bildiğin sıfır cihaz) Şu an tamamen çalışıyor hiç bir sorunu yok hatta eskisinden iyi

* Arka kapakta 2 üstte 2 ortada 2 de altta olan kasaya oturma yerlerinden 3 ü kırık haliyle kapakla fazla oynamaya gelmiyor hemen çıkıyor, yaşadığım şehirde bu telin kapağından satan bir telefoncu yok o yüzden alamıyorum yoksa kaçı kaç kuruş ki

* Hafıza kart girişindeki çıtçıtı bozuk ama hafıza kartını her türlü görüyor hatta çıtçıt boşa yapılmış gibi bişey dicem siz aldırmayın

* Üsttekiler dışında hiç bir yazılımsal hata veya eksiği yok
Nasıl telefon kullanmışsın be kardeş dediğinizi duyar gibiyim
napalım kader işte
ama bidaha asla olmaz 
Benim Sorularıma Gelirsek ;
* Bir telefoncuyla takasa girsem fiyatı en yüksek ne yapabiliriz merak ediyorum
* Yada hemen satacak olsam kaç TL eder?
yinede teşekkürler