Bu Saçmalıkta Ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu Saçmalıkta Ne?
Çoğu android oyunun linki kırık. Linkleri sağlam olanlarda premium üyelik isteyen siteler olduğundan indirmeler çok geç oluyor. 500 MB'lık dosyayı 3-4 saatte indirebiliyorum. İyice cıvıtmış linkler.

Android kullanıcılarını oldukça rahatlatmak için hepsi çalışan oyun arşivi yapacağım ve hepsini direkt bekletmeden indirme sağlayan sitelere uploadlayacağım. Herkes rahat etsin. Üstelik link kırılma derdi de olmayacak.

Ama bu arşivi premium siteler yüzünden çok geç oluşturabiliyorum. Biraz sabır gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Mobilator ve frk uzn

klongs

klongs

Üye
allah razi olsun megaupload kapandiktan sonra linkler hep silindi

KayraBey

KayraBey

Üye
Kopyala yapıştır konu açılırsa olacağı budur her zaman Rambo... Kimse indirip kendine ait bir yere upload etmiyor.İlerde link sorunu çıktığında müdahele edemiyor.

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
blacktalon

blacktalon

Üye
böyle şeyler oluyor hatta oyun 10mb ise içine sarkı resim vb atıp rarlıyorlar ve 50-100 mb oluyor ve yvs yvs indiriyosun sonrası hüsran oluyor

handci04

handci04

Üye
oyunları wifiyle indir kırık linkle uğraşma (netin kablosuzmu bilmiyorum kızma)

femtv

Üye
Çoğu android oyunun linki kırık. Linkleri sağlam olanlarda premium üyelik isteyen siteler olduğundan indirmeler çok geç oluyor. 500 MB'lık dosyayı 3-4 saatte indirebiliyorum. İyice cıvıtmış linkler.

Android kullanıcılarını oldukça rahatlatmak için hepsi çalışan oyun arşivi yapacağım ve hepsini direkt bekletmeden indirme sağlayan sitelere uploadlayacağım. Herkes rahat etsin. Üstelik link kırılma derdi de olmayacak.

Ama bu arşivi premium siteler yüzünden çok geç oluşturabiliyorum. Biraz sabır gerekli.

helal olsun be.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
oyunları wifiyle indir kırık linkle uğraşma (netin kablosuzmu bilmiyorum kızma)

Netin 8mb kablosuz. Ama indirmeler beni fıtık ediyor. Oyun indirme yaparken 10 defa takılıyor. Çıldırıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Neyse, eninde sonunda Asphalt 6'yı indirip kurup çalıştırmayı başardım. Tabii Wifi ile. Yavaş yavaş diğer oyunlarıda topluyorum. Gümbür gümbür geliyorum.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş Allah razi olsun.

Rapid share yaparmsın hem onda bekleme yok hemde en son hızda indiriyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rapidshare dan iyisi var. Hem aynı anda istediğin kadar dosya indiriyorsun hem de son hızda beklemeden indiriyorsun.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Rapid share İDM ıle Baglantılı hem kod yazmıyorsun bunun gibiyse kabul :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Rambo hangi siteyi kullnacaksın merak ettim...

karayel90

karayel90

Üye
Hiç kimse kırık linki şikayet etmiyorki :bilmm şikayet edilse en azından kapatılır konu

hotlock

hotlock

Üye
Bu kadar uğraşmanıza gerek yok upload edeceğiniz dosyaları mediafire ye yükleyin indirecek arkadaşlarda ordan indrsnler.

İncİnat

İncİnat

Üye
torrent çok iyi olur lazımsa zamunda üyeliği verebilirim ayrıca bende siteyi merak ettim hangi site

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
android e de el at abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt