Bu notebook nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Bu notebook nasıl?
Arkadaşlar bu notebook u almaya karar verdim. Üniverste için. Oyun oynamayı çok severim ôzelliklede cod ve medal of honoru oynarım. Gta ıv mafia 2 yakında gelicek olan gta 5 falan yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim bu bilgisayarda. Yorumları alırsam sevinirim. İşte makina
www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu laptop genel itibariyle iyi işlemci i7 3630qm oldukça performanslı bir model 1tb hdd iyi ama daha fazla olabilirdi ve ssd disk azda olsa koyulabilirdi ayrıca 16gb ram de biraz abartılı servermı kurcaz sanki 8gb bile fazlasıyla yeter Ayrıca gpu gt 650m yeterli sayılır ekranıda kaliteli genel itibariyle iyi bir notebook puanlama yaparsak 10 üzerinden 7 alır.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Beni önümüzdeki 4 yıl idare eder yani. ?
Peki 2000-2500 tl arası daha iyi varmıdır? Oyun için.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bu sana 2 3 yıl gider.Anca donanım canavarı alcaksın 3500-4000 TL'ye o zaman baya gider.Ama şunu söyliyeyim gt650m gpu'lu asus var çoğu oyunda kasıyor anlamadım bunda acaba öyle bir sorun olurmu?

MrExpert

MrExpert

Üye
Beni önümüzdeki 4 yıl idare eder yani. ?
Peki 2000-2500 tl arası daha iyi varmıdır? Oyun için.

Genel olarak en iyi tercih senin seçtğin ama fiyatı arttırırsan daha iyi bi makina alabilirsin.

saaam

saaam

Üye
agalar casper 929 tl ye ultrabook alan varsa anlata bilirmi yada sitede linki varmı

ANIL

ANIL

Admin
Notebook fiyatına göre iyi. Ekran kartı olarak bu fiyata en iyilerinden. Bir sorun yaşamassın. Şuan çıkmış olan bütün oyunları oynayabilirsin tabi ayarları düşürmen gerekebilir oyundan kaynaklı olarak. GTA 5 hakkında kesin bir şey söyleyemem ama rahat oynarsın diye düşünüyorum.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Superfan

Superfan

Üye

MSI'nin yeni serisi gelmişken bunlara laf düşmez.

Asus N56VZ 1 TB HDD zaten 5400 rpm.Ayrıca 16 GB ram çok gerekli değil.Ayrıca ekran kartı GTX650M GDDR3 versiyonu.

GTX660M GDDR5 çok daha iyidir.

GSalazar

Üye
gt 650de sağlam ekran kartı arkadaşım aldı n56vz gayet memnun tabiki fiyat arttıkça daha bi sistem alabilirsin ama bunun bi sonu yok :) monster sağlam bilgisayar yapıyor ancak uzun süre beklemek gerekiyor

Superfan

Superfan

Üye
gt 650de sağlam ekran kartı arkadaşım aldı n56vz gayet memnun tabiki fiyat arttıkça daha bi sistem alabilirsin ama bunun bi sonu yok :) monster sağlam bilgisayar yapıyor ancak uzun süre beklemek gerekiyor

Aslında uzun süre bekleyince indirim yapıyorlar.İndirimsiz beklemeden alınabilir.

GSalazar

Üye
geciken gün başına 6.5tl veriyorlar ve çok da iyi özelliklere sahip bilgisayarlar ancak sabırlı olmak ve uzun süre beklemek gerekiyor

achambo

achambo

Üye

MSI'nin yeni serisi gelmişken bunlara laf düşmez.

Asus N56VZ 1 TB HDD zaten 5400 rpm.Ayrıca 16 GB ram çok gerekli değil.Ayrıca ekran kartı GTX650M GDDR3 versiyonu.

GTX660M GDDR5 çok daha iyidir.

bence de bunu al ekran kartı bu konuda çok önemli

deforze

deforze

Üye
msi ler çok iyi laptop üretiyor donanım bilgilerine bakarak mesela böyle bir laptop asus,toshiba,dell üretse 3500 tl den aşağı olmaz dell in aynı özellikli bilgisayrı alen 4500 tl mesela ama bu MSI 2500 tl hic kullanmadım bu laptop ı piyasadada pek görmedim teknosa,media markt,vatan computer vs.. Gibi yerlerde.acaba ucuz ama kaliteli bir laptop mı ? Aklıma direk casper geliyor burda bir sürü özellik koyup laptop fıs çıkıyor.gerçi daha Msı den sorun yasayan da görmedimde garip geldi sadece bu kadar ucuz olması

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye edilen Msi da alabilirim oda hosuma gitti acaba hangisi daha iyi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Msı daha iyi kart olarak daha üstün asusun artısı 16 gb ram olması o da gerekli değil zaten bir ev kullanıcısı için 8 bile çok hatta günümüzde 4 gbler yetiyor hadi daha rahat olsun diye 6 diyelim 8 çok iyi 16 şuan için gereksiz bir de asus 1 tb ama 5400 rpm disk dönüş hızı msı'nin 7200 yani daha iyi 250 gb daha az ama dönüş hızı daha iyi yer sorunu yaşarsanız zaten gün geçtikçe haricilerin fiyatı düşüyor 150–160 liraya 1 tb usb 3.0 bir harici bulursunuz ekran kartı olarak 650m her oyunu kaldırır ama gtx660'ı tutmaz daha uzun süreli bir kart olur daha yüksek çözünürlükte kullanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt