sıkıntı da burda zaten bende katlanamıyorum ama ayrılmakta istemiyorum. Bu yüzden ikide bir tartışıyoruz.Katien katlanamam oracikta biter :banghead:
Benim başka bi kızla konuştuğumu duysa veya öyle bi durum olsa çılgına döner onu biliyorum. Aslında sorun çok facebookda twitterda ona mesaj atanlarla cevap atıyor konuşuyor böyle başkasıyla mesajlaşmak normal geliyor kendi açısından ona. Ama ben deliriyorum. İşin tuhafı ben zaten bi kızla konuşmuyorum kırk yılda bir geçen bi kız arkadaş kou açtı zoraki konuştum bu yüzden bana etmediği sitem kalmadı. Aslında sitemine bişey demiyorum çünkü bende bu konuda ona karşı çok sitemkarım. Ama ben diyorum ona ki tamam ben kızı engelliyorum bi daha konuşmayacam, ama sende sana mesaj atanları engelleyip konuşmayacaksın diyorum. Fakat sadece benim engellemem tarafında anlaşabiliyoruzOnun sadece sana asik olmasini sagla yada aynisini sen yap ona caktirmadan bugun biri bana benden hoslanfigini soyledi de umursamazsa zaten sevmiyodur ayril gitsin
Kısacası laftan hiç anlamıyor.

işte dostum bende hoşgöremiyorum.kadın kısmı takip edilmeyi beğenilmeyi hiç bir zaman arkaplanda tutmak istemez,hep ister ki birileri beni begensın,hatta benim için rekabet edenler bulunsun.bu benim izlenimlerime göre fitrat gereği diyebilirim.tamamen içgüdüsel.eğer kadın bu hallerde başka yana[diğer erkeğe] meyletmiyorsa ve bu riziko yoksa başka erkeklerin onu beğenmesinden hoşlanması hoşgörülmeli.ha ben hoş görür muyum? cık.
Bence de benim yaptığımda ters bişey yok. Anlamıyor bi türlü beni. İşin tuhaf tarafı tane tane anlatıyorum böyle böyle yapınca böyle oluyorum tartışıyoruz diyorum, gidip o arada söylediğim bi cümleden beni haksız duruma düşürecek bi konu bulabiliyor.....Hayir kardesim sen en dogrusunu yapiyosun seven adam kiskanir oda azcik seviyosa baskasiyla konusmaz bana kalirsa moralini bozmak istemem ama o kiz sana deger vermiyo her istedigini yapmissin simarmis herseyine evet demissin hep ona cok sevdigini belli etmissin ve o kizda bundan yuz bulmus nasil olsa seviyo bisey yapamaz diye agzina siciyo afedersin kusura bakma bi iki gun trip at fazla samimi olma ozur dilemek yerine oda sana trip atiyosa kesinlikle seni kullaniyor
Bundan eminsen geriye tek bir şey kalıyor katı kurallar koymak yoksa yürümeyeceğini anlatmalısın.