Bu normal bişey mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Bu normal bişey mi?
silinebilir...

technicker

technicker

Üye
Ayran gönüllü sevgilim nasılsın derim.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Katien katlanamam oracikta biter :banghead:

Symbianize

Symbianize

Üye
Onun sadece sana asik olmasini sagla yada aynisini sen yap ona caktirmadan bugun biri bana benden hoslanfigini soyledi de umursamazsa zaten sevmiyodur ayril gitsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
erkek içinde geçerli bu! ;)

juristokrat

juristokrat

Üye
kadın kısmı takip edilmeyi beğenilmeyi hiç bir zaman arkaplanda tutmak istemez,hep ister ki birileri beni begensın,hatta benim için rekabet edenler bulunsun.bu benim izlenimlerime göre fitrat gereği diyebilirim.tamamen içgüdüsel.eğer kadın bu hallerde başka yana[diğer erkeğe] meyletmiyorsa ve bu riziko yoksa başka erkeklerin onu beğenmesinden hoşlanması hoşgörülmeli.ha ben hoş görür muyum? cık.

burakkk97

Üye
ask basittir oluyorsa nasiptir,olmuyorsa h..... (bugün hortlattığım bi konuda yazıyordu :naughty:)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Onun sadece sana asik olmasini sagla yada aynisini sen yap ona caktirmadan bugun biri bana benden hoslanfigini soyledi de umursamazsa zaten sevmiyodur ayril gitsin
Benim başka bi kızla konuştuğumu duysa veya öyle bi durum olsa çılgına döner onu biliyorum. Aslında sorun çok facebookda twitterda ona mesaj atanlarla cevap atıyor konuşuyor böyle başkasıyla mesajlaşmak normal geliyor kendi açısından ona. Ama ben deliriyorum. İşin tuhafı ben zaten bi kızla konuşmuyorum kırk yılda bir geçen bi kız arkadaş kou açtı zoraki konuştum bu yüzden bana etmediği sitem kalmadı. Aslında sitemine bişey demiyorum çünkü bende bu konuda ona karşı çok sitemkarım. Ama ben diyorum ona ki tamam ben kızı engelliyorum bi daha konuşmayacam, ama sende sana mesaj atanları engelleyip konuşmayacaksın diyorum. Fakat sadece benim engellemem tarafında anlaşabiliyoruz :dry: Kısacası laftan hiç anlamıyor.

Bazen diyorum çok mu sıkıyorum acaba ama dayanamıyorum da başkalarıyla konuşmasına hele birde bundan hoşlanması asıl mesele.

Ooofff oooff hep sıkıntı.:vur :vur

- - - Eklendi - - -

kadın kısmı takip edilmeyi beğenilmeyi hiç bir zaman arkaplanda tutmak istemez,hep ister ki birileri beni begensın,hatta benim için rekabet edenler bulunsun.bu benim izlenimlerime göre fitrat gereği diyebilirim.tamamen içgüdüsel.eğer kadın bu hallerde başka yana[diğer erkeğe] meyletmiyorsa ve bu riziko yoksa başka erkeklerin onu beğenmesinden hoşlanması hoşgörülmeli.ha ben hoş görür muyum? cık.
işte dostum bende hoşgöremiyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayir kardesim sen en dogrusunu yapiyosun seven adam kiskanir oda azcik seviyosa baskasiyla konusmaz bana kalirsa moralini bozmak istemem ama o kiz sana deger vermiyo her istedigini yapmissin simarmis herseyine evet demissin hep ona cok sevdigini belli etmissin ve o kizda bundan yuz bulmus nasil olsa seviyo bisey yapamaz diye agzina siciyo afedersin kusura bakma bi iki gun trip at fazla samimi olma ozur dilemek yerine oda sana trip atiyosa kesinlikle seni kullaniyor

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Hayir kardesim sen en dogrusunu yapiyosun seven adam kiskanir oda azcik seviyosa baskasiyla konusmaz bana kalirsa moralini bozmak istemem ama o kiz sana deger vermiyo her istedigini yapmissin simarmis herseyine evet demissin hep ona cok sevdigini belli etmissin ve o kizda bundan yuz bulmus nasil olsa seviyo bisey yapamaz diye agzina siciyo afedersin kusura bakma bi iki gun trip at fazla samimi olma ozur dilemek yerine oda sana trip atiyosa kesinlikle seni kullaniyor
Bence de benim yaptığımda ters bişey yok. Anlamıyor bi türlü beni. İşin tuhaf tarafı tane tane anlatıyorum böyle böyle yapınca böyle oluyorum tartışıyoruz diyorum, gidip o arada söylediğim bi cümleden beni haksız duruma düşürecek bi konu bulabiliyor.....
Anlatmayla bitmez gece gece de kafa patlattım :S

Symbianize

Symbianize

Üye
Bak kardesim dedigimi yap bi iki gun seni seviyorum deme herseye evet hayir iyi peki tamam gibi kelimeler kullan soguk davran ozur dilemesse gercekten unutmaya calis cunk seven insan boyle yapmaz

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu başka görüşü olan arkadaş? Lütfen düşündüklerinizi, bu durum karşısındaki tavrınızı belirtin.

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardesim dedigim gibi yani gercekten sevse bunlar olmaz

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kötü bi durum. Şahsen benim düşüncem tamam güzel giyinir güzel olmak ister ama herşeyin bi ölçüsü var bu ölçüyü kaçırmadan ve senin için güzel olmasını bilmeli. Gerçekten sevip sevmediğini olcmen gerek ters konuş tavrını belli et ilgilenmiyor gibi yap pek konuşma sen böyle yapınca sana karşı tavrı ne önemli olan bu. Eğer hala normal bir şekilde devam ediyor mu yoksa sende bi gariplik hissedip hata yaptıysam özür dilerim gibi cümleler mi kuruyor olay bu gerçekten değerli olup olmadığını ogrenmeni tavsiye ederim bu tür yöntemle ;)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
bunları daha önce yapmıştım özür dilemişti bayağı olaylar geçti biliyorum beni seviyor onda sıkıntı yok. Bende seviyorum ama bu konuda birbirimize karşı anlayışsızız.
Olaylar iyice kördüğüme döndü.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bundan eminsen geriye tek bir şey kalıyor katı kurallar koymak yoksa yürümeyeceğini anlatmalısın.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bundan eminsen geriye tek bir şey kalıyor katı kurallar koymak yoksa yürümeyeceğini anlatmalısın.

Kesinlikle katiliyorum iliskinin iplerinin senin elinde oldugunu gostermelisinki boyle yapmasin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İpleri hiç bir zaman eline verme geri alamazsın;) sende başka kızlarla yap ama bariz bir şekilde yapma ona nispet yapar gibi normal birşeymiş gibi yapma umursamaz takıl unutma kaçan kovalanır klasiktir bu için.içini yer evet ama çaktırma bak göreceksin zaman sonra :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler. Anlaşılan çok zor işim var :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...