bu nedir yav anlayan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu nedir yav anlayan varmı?

telefonda bu http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c7-anna-024-001-ozel-efektli-hackli-yazilim-552221.html hackli yazılım yüklü
2 gündür internete bağlı olmadığı halde internete bağlanılamadı uyarısı veriyor ayarlardan şebeke bağlantısını kapatıyorum wi-fi yı seçiyorum gene aynı hatsız, modda bile aynı uyarıyı veriyor 2 gündür çözemedim
bu sefer bağlan diyorum internete bağlanıyor ama hiç kapanmıyor sürekli nete bağlı duruyoe şarz dayanmıyor telefonun ayarlarını sıfırladım olmadı format atmak istemiyorum yokmu bi çaresi

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Anna dan anlamam ama sorununun kaynağını biliyorum sanırım. Ana ekranda seçeneklere tıkla içerik çevrimdışı modda veya buna benzer bi yazı olacak ona tıkla sorunun çözülücektir.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla gene aynı değişen bişey yok abi yav

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bi program oyun bişey sürekli internete bağlanmaya çalışıyor büyük ihtimal. e posta falan da kontrol et. internet kullanan uygulamalardan biridir...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla bütün ayarlara baktım olmazsa formatlayacağım artık :dry:

die4you.

Üye
Bir çok kişide aynısı olmaya başlamış demekki.
Bendede kendi kendine bağlanıyor,yenileyecek widget yada e-mail falan bile yok.

cemsidar

cemsidar

Üye
Bendede var ama öle bi sorunum yok.Bağlanılamadı dio ama bişe değişmio.Bu int. performansımı veya şarjımı etkilemiyor. Ve bunun üstüne ben OVI den kurdum anna yı şans mıdır nedir hiç sorun yaşamadm bi oyunlar gitti başta o da çok byk bir problem deil :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla önce bende oviden kurdum bende pek bi sorun yaşamadım zaten fazla sürmedi cfw yükledim noda da bi sorun yoktu o kadar uğraştıktım ama çözümü format atmakta buldum şimdi uygulamaları yüklemeyle uğraşıyorum

hizan

hizan

Üye

telefonda bu http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c7-anna-024-001-ozel-efektli-hackli-yazilim-552221.html hackli yazılım yüklü
2 gündür internete bağlı olmadığı halde internete bağlanılamadı uyarısı veriyor ayarlardan şebeke bağlantısını kapatıyorum wi-fi yı seçiyorum gene aynı hatsız, modda bile aynı uyarıyı veriyor 2 gündür çözemedim
bu sefer bağlan diyorum internete bağlanıyor ama hiç kapanmıyor sürekli nete bağlı duruyoe şarz dayanmıyor telefonun ayarlarını sıfırladım olmadı format atmak istemiyorum yokmu bi çaresi

arkadaşım telefon dili türkçe de iken anna yazılımında bu uyarıyı veriyor telefonun dili otamatik olun bu uyarı gelmiyor.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım telefon dili türkçe de iken anna yazılımında bu uyarıyı veriyor telefonun dili otamatik olun bu uyarı gelmiyor.
:hmmm şimdi anladım abi soerun gene yazılımdan kaynaklanıyor:tşk:

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin yazılım dan kayanklıdır

birmot

birmot

Üye
sorun yazılımda değil telefonunda whatsapp messenger yüklüyse bunu yapıyor arka planda çalışıp sürekli internete bağlanıyor yada mail servisi etkinse yapar bu bir sorun değil arka planda çalışan bir programdan kaynaklanıyor özellikle whatsapp bu soruna neden programı bul sil yada sürekli kapat ama whatsapp kapatsanda yine iki üç saniyede açılıyor. bende aynı sorunu yaşamıştım en sonunda sildim o programı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...