pm ile site sahibine konuyu taşıdım o yüzden başka bir şey yazmayacağım ama belliki merak ettikleriniz var sadece onlara cevap söyleyeceğim merakınız giderilsin diye
siyahlaştırdıklarıma cevap veriyorum sırayla
1- bana iftira atarken (yada her ne ise yine bu sözümden alınma diye yazıyorum) ben şahsi olarak alındım. dolayısıyla ölü olmadığım halde forumda ölü yapıldık sen o ölü değilsin demediniz üstünü ? bırakarak kapattınız. sonra 3-4 gün içinde bana pm yollarayarak IP den yakaladım dediniz şimdide yazıyorsunuz. Ben Adana'lı değilim Adana'da oturmuyorum. N73 için bir kaç kez Adana KVK servisine gittim telefonun onarılmasını beklerken Adana'da internet kafede bu siteye ve bir çok siteye girişler yaptım. Bu nedenle IP lerim Adana çıkmış olabilir. Yada ne bilim neden öyle olduğunu. Ayrıca üste çıkma çabası içerisinde değilim sanırım size göre fikrimizi sunmak üste çıkmak olacak yada haklı düşüncemizi dile getirmek.
2- kurtoglu85 konuna şu şekilde cevap yazmış; "her eleştirene içinden geçeni dile getirene giden gider kalan sağlar bizimdir derseniz durgunlukta olur krizde" bu mesajı görünce konuya dahil oldum çünkü banda benzer bir durum oldu sonuçta fake ilan edildik ama her ne hikmetse sonra ses seda kesildi. kurtoglunun dediği ne kadar doğru ben orasını bilemem tek bildiğim senin demekki 2. siyahlaştırdığımda yazdıklarının uygun düşmemesidir. ayrıca orada şunu da demişsiniz kinleştiğimden nasıl eminsiniz. Bak kardeşim ben salak mıyım ? yada aptal mıyım ? Önce beni ölü yaptın. sonra konuyu sessizce açıklama yapmadan kapattın. aradan 3-4 gün belki geçti belki geçmedi bana pm yollayarak bu sefer nbr bosch dedin ? demekki bana kinlendin ki benim fake olduğum düşüncesini belleğine oturttun ve arayış içine girdin Adana'daki buluşma konusunda bana saygısızlık yapan fakirsin nasıl n73 sahibisin diye birisnin mesajını şikayetledim diye Adana'lı oldum ve bosch yapıldım. bana açıkca kinlenmesen bende açık aramaya çalışmazdın. açıkca beni bir başkası yapabilmek için açıkça çabaladın. Anlayamadığım Midea Rubenis sana ne yaptı da beni habire başkası ilan ettin. Bu sebeplerden ötürü artık bana karşı kinlendiğini düşünmekteyim.
3-kurtoğlu öyle demiyor ilk mesajda çok ilginç bir söylemde bulunmuş ve bunu senin açtığın konuna yapıyor ki konunda da bu tür açıklamayı gerektirecek bir durumda yokken
4- geçmişi bilmem geçmişte ne olduğunu nasıl bilebilirim. çok göze batan durum varsa belirtilir diyorsun forumda açıkça ölü ilan edildik sonra neden ölü olmadığım belirtilmedi demekki belirtilmiyor hem beni artık bosch yaptın demekki ölü deilmişim o zaman yine o ölü değilmiş kusura bakmayın şeklinde konu açılabilir ve bosch olmasından şüpheleneliyor (sadece sen şüpheleniyorsun ki nedenini de hala anlamış değilim çünkü benim seninle bir tartışmam sorunda olmadı) denilebilirdi. Ki bunlarda çok saygısızlık olur. Tam olarak emin değilsen yada banlayabilecek kadar emin değilsen elinde netbir belgen yoksa birisini bir başkası yapmak ya o kişiden intikam almaktır yada forumda kıl olduğun birisidir yöneticilik gücünü kötüye kullanarak iftira atıyorsundur. söylenmez oysa direk banlanır site sahibine gerekli belge sunulur ve banlattırılır. sen bu şekilde beni ne kadar zan altında bıraktığının hala farkında bile değilsin. ben sana ne yaptımda beni bir ölü birde bosch yaptın. bak irun a göre ben kimim bosch um oldu mu şimdi bu. ben nasıl o kişilerle kaynaşayım. ya daha öncesinde bosch la kavga yapmışsa ben nasıl forumda onunla dost olabileyim.
açıkça sen beni etkisiz kılabilmek için bunu yaptın buda kinin getirdiği bir durumdu boş yere yalanlama bunu. ya bana kinlisin ki ölüden sonra bosch yapabilmek için arayış içerisine girdin yada bosch ve o ölüye kinlisin. ne olduğunu bilemiyorum ama kin tuttuğun işte bu sebeplerden ötürü ortadadır. ayrıca seni tanımıyorum. sana bir ithamda bulunabilmem için illa seni tanımam gerekmez.
2- nolu mesajma ek olarak: illaki seni tanıdıktan sonra sona ithamda bulunmak zorunda değilim. ayrıca en önemlisi burdaki şu sözlerinle beceremediğin işi becerme çabası içindesin;
Benim hayatımda kimseye karşı kin beslemek yoktur. Nasıl beni bu kadar iyi tanıyorsunuz da bana karşı kinlendin diyebiliyorsunuz anlayamadım. Açabilir misiniz biraz?
buradaki tek amacın var o da beni illaki bosch olduğum kanatine milleti düşündürmek. bak dediğim doğruymuş adam bosch beni tanıyor imajı doğurmak çok hatalı. kısacası hata üstüne hata yapıyorsun. çaresizliğin bir eseri mi bu ?