Bu Nasıl Bişeydir Ya Yardım Ediin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nasıl Bişeydir Ya Yardım Ediin Lütfen
Arkadaşlar Nokia C7 Telefon kullanıyorum Dün gece telefonumda müzik dinledim fotoğraflara baktım ve sonra uykum geldi telefonumu kapttım ve uyudum sabah müzik dinlemek istediğimde Kütüphane bombos Cıktı resimlere girdim resimde yok video da yok dosya yöneticisine baktım ve music.exe images.exe uzantıları exe olmus dosyaların ve açılmıyor telefonun hafızasıda aynı değimemiş ve hersey gitti telefonda bunları nasıl geri getirebilrlm ya Lütfen yardım

uribaju

uribaju

Üye
virüs diyorlar buna çözümünü anlatan çıkar veya forumda aratırsan bulabilirsin bu aralar bu sorunla karşılaşan çok

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ee nasıl kurtarcam ya şimdi orjinal ayarlardan veri sil ve geri yükle yaptım telefon ilk haline döndü kurtaramıcam mı artık bu fotoğrafları falan ya :/

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonu usb modunda bigisayara bağla antivirüs proğramıyla tarat

benighted

benighted

Üye
veri sil ve geri yukle yptiysan kurtaramazsin ama bence en temiz yol ben de oyle yapmistim.

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşlerim ekimde ki yedeklemeyi geri yükledim bunla yetincem artk :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Böyle bir sorunla karşılaşma olasılığı hepimizde %80
Yani bir virüs yada hafıza kartındaki sorun nedeniyle tüm verilerimizi kaybedebiliriz...
Böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız 15 günde 1 kez verilerinizi yedekleyin...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kaspersky ile tarat bro :)

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdi ekim ayındaki yedeklemeyi yaptım ama bu seferde güvenlık kodunu girince kod hatası diyor o zamanki kodu mu yazmam gerek

hizan

hizan

Üye
arkadaşım dosya yöneticisinden dcm dosyasını bul resimlerin orada ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt