plenken Üye Arkadaşlar resmi zoom yapmadan çektim. Daha sonra 1020 içinden zoom yaparakta kaydettim. Resim tamamaen otomatik ayarlardaydı... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar resmi zoom yapmadan çektim. Daha sonra 1020 içinden zoom yaparakta kaydettim. Resim tamamaen otomatik ayarlardaydı... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
plenken Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dilmenibrahim' Alıntı: hakikaten harika çekiyor 1020 Genişletmek için tıkla ... Birde şu fotoya bakarmısın? Başkada çekemedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dilmenibrahim' Alıntı: hakikaten harika çekiyor 1020 Genişletmek için tıkla ... Birde şu fotoya bakarmısın? Başkada çekemedim.
0MG90 Üye plenken' Alıntı: Arkadaşlar resmi zoom yapmadan çektim. Daha sonra 1020 içinden zoom yaparakta kaydettim. Resim tamamaen otomatik ayarlardaydı... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Harika ya off
plenken' Alıntı: Arkadaşlar resmi zoom yapmadan çektim. Daha sonra 1020 içinden zoom yaparakta kaydettim. Resim tamamaen otomatik ayarlardaydı... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Harika ya off
0MG90 Üye Arkadaşlar bende helikopter yakaladım çektim hemen Benim ki fazla iyi değil ama (Desire C 5mp) En fazla zoom lu hali
Arkadaşlar bende helikopter yakaladım çektim hemen Benim ki fazla iyi değil ama (Desire C 5mp) En fazla zoom lu hali
esmeran3 Üye Galaxy s4 almaktan vazgeçcem nerdeyse nokia bağımlılık yapıyor ya ne yapacağımı şaşırdım. Seni seviyoruz nokia HER ZAMAN KALİTE HER ZAMAN GÜVEN
Galaxy s4 almaktan vazgeçcem nerdeyse nokia bağımlılık yapıyor ya ne yapacağımı şaşırdım. Seni seviyoruz nokia HER ZAMAN KALİTE HER ZAMAN GÜVEN
PureFood Üye Harbiden 1020 bağımlılık yapıyor yav. Bekleyip 1020 mi alsaydım ne yapsaydım Telefonu alalı neredeyse 11 ay oldu gerçi
Harbiden 1020 bağımlılık yapıyor yav. Bekleyip 1020 mi alsaydım ne yapsaydım Telefonu alalı neredeyse 11 ay oldu gerçi