Bu Labtopu Balkondan Atıcam Az kaldı Yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thenomus

Üye
    Konu Sahibi
Bu Labtopu Balkondan Atıcam Az kaldı Yardım edermisiniz?
arkadaslar ilk defa böyle saçma sapan bi pc goruyorum aldıgım hatayı halen anlamış degilim win 7 home kullanıyorum pc acılmıyor kapatıyorum geri acıyorum budefa hddyi gormuyor onu geçiyorum bu defa acılma penceresi geliyor menü gelmiyor onu geçiyorum kullanırken donuyo bidaha düzelmiyor nirvananın en ust modeli 2 hafta öncesine kadar böyle bi hata yoktu sonra bir basladı o gunden beri 10 defa format attım hddyi komple temizledim ama çözüm bulamadım hddyi felan görmüyor format atarken varmı bi çözüm yolunuz orjinal win 7 kullanıyorum bide az once format attım yine acarken zorlandım.. lütfen bir bilen yardım edebilirmi???

sakaryam54500

Üye
kardeş garantisi varsa garantiye bide bi xp veya vista yükle denemelik karışık bi durum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
casper ise normal garantiye yolla formatla olmaz. Garantiden geldiginde bikac hafta normal calisir sonra yine sorun cikarir. Casper cokrezil bi marka dandik üretim yapıyorlar... Cok yanlıs secim yapmıssın casper almakla... Yanlıs anlama bu heryerde boyle kime sorarsan sor casperdan uzak dur der

• Beğen
Tepkiler: sakaryam54500
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bi gun balkondan asagi atmayi dusunursen seve seve asagida beklerim bi araman yeter :ehe

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
arkadaslar ilk defa böyle saçma sapan bi pc goruyorum aldıgım hatayı halen anlamış degilim win 7 home kullanıyorum pc acılmıyor kapatıyorum geri acıyorum budefa hddyi gormuyor onu geçiyorum bu defa acılma penceresi geliyor menü gelmiyor onu geçiyorum kullanırken donuyo bidaha düzelmiyor nirvananın en ust modeli 2 hafta öncesine kadar böyle bi hata yoktu sonra bir basladı o gunden beri 10 defa format attım hddyi komple temizledim ama çözüm bulamadım hddyi felan görmüyor format atarken varmı bi çözüm yolunuz orjinal win 7 kullanıyorum bide az once format attım yine acarken zorlandım.. lütfen bir bilen yardım edebilirmi???

Casper, Exper, vb. gibi bir çok Türk markasını Çinli CLEVO üretir. Aslında çok kötü bir marka değil fakat "ne kadar ekmek o kadar köfte."

Sadece yapabiliyorsan ilk yapman gereken en son Bios ve Ecc güncellemesi. Teknik destek özürlü sitesinden bakabilirsin, bulamazsan cihazın altındaki etikette model numarası var, onunla araştır. Özellikle CLEVO'nun sitesine de bak.
Daha sonra bootable Repair CDleri var, Hiren's, Ultimate Boot CD gibi. Bunlarda sistem test programları mevcut. Google amca yardımcı olacaktır.

Denemelerin sonuçsuz kalırsa Teknik servisine götürmelisin.
İyi şanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt