♣♣♣Bu konuyu her gördüğünüzde ...♣♣♣

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Yeni Eklendi Sıcak Sıcak - - -

yok amerika filan
:hmmm

Mobilde yazı rengini değiştirebilsem bende oyun oynardım senle ya neyse :)

- - - Eklendi - - -

Vatron takma adını okudukça sana Patron Vatron diyesim geliyor nedense Murat abi :)

pelın_

ney ya of ben delı olcam ha

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Mobilde yazı rengini değiştirebilsem bende oyun oynardım senle ya neyse :)

- - - Eklendi - - -

Vatron takma adını okudukça sana Patron Vatron diyesim geliyor nedense Murat abi :)

istediğini oyna aykut :ehe bu yazı değiştirme bana çocuk oyuncağı :) karşında vbulletin kurdu var :ehe az adminlik yapmadım :hmmm eskiden millet forum yedeği almak için çoğunlukla mysqldumper kullanırdı ve hosttan silmeyi unuturdu. bazen gırgırına hep kendimi admin yapardım. :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Patron olmasında ne olursa olsun :) dengesiz ve kufurbaz bir uyeydi

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Vatron adıda; çocukluğumun çizgi filmi Voltron dan türetildi.

pelın_

vatron kım patron vardı eskıden omu yoksa

CABBAR

CABBAR

Üye

istediğini oyna aykut :ehe bu yazı değiştirme bana çocuk oyuncağı :) karşında vbulletin kurdu var :ehe az adminlik yapmadım :hmmm eskiden millet forum yedeği almak için çoğunlukla mysqldumper kullanırdı ve hosttan silmeyi unuturdu. bazen gırgırına hep kendimi admin yapardım. :ehe

Çakma admin Yani :)

- - - Eklendi - - -

Patron olmasında ne olursa olsun :) dengesiz ve kufurbaz bir uyeydi

Bak merak ettim şimdi :)

pelın_

ne kızdın abı ya

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Çakma admin Yani :)

hayır be :gun1: biliyordum öyle anlayacağını ama belki doğru anlar dediydim :hmmm ben kendim bir sürü forum kurdum ve adminlik yaptım. daha çok teknik adminlik. domain, host, forum yedeklenmesi ve teknik sorunlar benim işimdi. ama bazen üyesi olduğum forumlar bana haksızlık ettiğinde bende onlara ufak şakalar yapıyordum.

__xXx__

__xXx__

Üye
:ehe

- - - Eklendi - - -

:ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

hayır be :gun1: biliyordum öyle anlayacağını ama belki doğru anlar dediydim :hmmm ben kendim bir sürü forum kurdum ve adminlik yaptım. daha çok teknik adminlik. domain, host, forum yedeklenmesi ve teknik sorunlar benim işimdi. ama bazen üyesi olduğum forumlar bana haksızlık ettiğinde bende onlara ufak şakalr yapıyordum.

Meeeert itiraf etti :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt