♣♣♣Bu konuyu her gördüğünüzde ...♣♣♣

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hayır be :gun1: biliyordum öyle anlayacağını ama belki doğru anlar dediydim :hmmm ben kendim bir sürü forum kurdum ve adminlik yaptım. daha çok teknik adminlik. domain, host, forum yedeklenmesi ve teknik sorunlar benim işimdi. ama bazen üyesi olduğum forumlar bana haksızlık ettiğinde bende onlara ufak şakalar yapıyordum.
Tamam sitede sorun çıktığında seni sorumlu tutacağız ve hukuki yollara başvuracağız

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Maxicepte de yaptın mı öyle şakalar :) (Ne demek istediğini gayet iyi anladın abim adminlik yaptım derken :) :))

Hayır. Yaptım dediğim 3-4 tane laylaylom sitelerdi. Zaten piyasada tutunamadılar kapandılar. Öyle kimseyede zarar vermedim. Kimsenin emeğiyle işim olmaz. Sadece uyarılarda bulundum haksızlık yapmayın diye.

CABBAR

CABBAR

Üye

Hayır. Yaptım dediğim 3-4 tane laylaylom sitelerdi. Zaten piyasada tutunamadılar kapandılar. Öyle kimseyede zarar vermedim. Kimsenin emeğiyle işim olmaz. Sadece uyarılarda bulundum haksızlık yapmayın diye.

Şaka yapıyorum Murat abim farkındasın umarım :) Ciddiye alma aman ha kimseyi kırmak istemem :)

pelın_

alıskın değılız böle efendımlere de nebılıyım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Tamam sitede sorun çıktığında seni sorumlu tutacağız ve hukuki yollara başvuracağız

Tamam. IP den belli olur zaten. Yazının başlangıcında "sitede sorun çıktığında yardım edersin bize" diye devam edecek sandım ama sen tehdit etmişsin neyse... O eskidendi ve gırgır amaçlıydı. Yarar gördüğüm bir yere zarar vermem ben.

- - - Ha Şimdi Eklendi - - -

alıskın değılız böle efendımlere de nebılıyım

benim doğal halim öyledir. bana çevremde beyzade derler. dedem çocukluğumda böyle alıştırdı beni böyle gidiyor. burada ortama ayak uydurmaya çalışıyorum ondan pek konuştuğum gibi yazmıyorum.

- - - Bi Daha Eklendi - - -

Şaka yapıyorum Murat abim farkındasın umarım :) Ciddiye alma aman ha kimseyi kırmak istemem :)

estağfurullah kardeşim. burada az çok herkesi tanıdık. o kadar muhabbetimiz var değil mi? :gun1:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şakaydı :D

pelın_

kıbar bırı atadan sonta ha bıde them ck var:islik

pelın_

gelır o alış o kaybolur arada

CABBAR

CABBAR

Üye
:( Ben dif çalışmaya gidiyorum :( biraz daha kendimi kandırıp geleyim Ooof offf

__xXx__

__xXx__

Üye

Arkadasinın bahsettigi AVM hangisi ?

yav ankara ya yeni bir alışveriş merkezi açılmış hatta şimdi konser falan varmış reklamlarda da çıkıyor ama adını bilmiyorum tam

- - - Eklendi - - -

kıbar bırı atadan sonta ha bıde them ck var:islik

aşkolsun ablacan ben kaba mıyım mastelaa serkes kaba mı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

o değilde her gördüğümde mesaj atasım geliyor :) ban yemem inşallah

• Beğen
Tepkiler: pelın_
MrTech

MrTech

Üye
Bu Konuyu Her Gördügünüzdee Merak Edip Mesaj Atinizz :D

Corrupt

Corrupt

Üye
Dekonstrüktivizm , ya da yapısal analiz, 1980'lerin sonlarında ortaya çıkan bir postmodern mimari akımıdır. Yapının birimlerinin parçalanması fikrine dayanan bu
akım, yapıların yüzeylerinde veya cephelerinde,
mimarinin bazı elemanlarını yamultmaya ve
kaydırmaya hizmet eden yapı ve mahfaza gibi
düz çizgili olmayan şekilleri kurgulama
fikirlerine ilgidir. Dekonstrüktivist tarza sahip binaların en önemli karakteristik özellikleri,
binayı gözlemleyenlere sürekli bir belirsizlik ve
kaos hissini vermeleridir.
Esasında, dekonstrüktivistler olaran tanınan
bazı mimarlar, Fransız filozof Jacques Derrida'nın fikirlerinden etkilenmişlerdir. Her ne kadar Peter Eisenman ile Jacques Derrida
birbirlerine oldukça yakın olsalar da Peter
Eisenman'ın dekonstrüktivist olması ve bu
mimari tarzı benimsemesi, tanışmalarından çok
önce gerçekleşmiştir. Peter Eisenman'a göre
dekonstrüktivizm, radikal şekilciliğe ilgisinin bir uzantısı olarak ele alınmalıdır.
Dekonstrüktivizmin bazı uygulayıcıları, konstrüktivizmin geometrik dengesizlikleri ve biçimsel deneylerinden de etkilenmişlerdir.
(Devamı...) In The News Olaylar 455 - Avitus, Batı Roma İmparatoru oldu. 1816 - Arjantin, İspanya’dan bağımsızlığını kazandı. 1919 - Mustafa Kemal Paşa'nın görevine son verildiği hakkında Harbiye Nezareti genelgesi
yayınlandı. 1961 - Anayasa referandumu yapıldı; yeni anayasa yüzde 61,5 “evet” oyuyla kabul edildi. 1962 - Emekli Albay Talat Aydemir , açıklamaları nedeniyle tutuklandı. Açıklamaları
yayımlayan 7 gazeteye soruşturma açıldı. 1978 - Paris Büyükelçiliği Çalışma Ataşeliği ve Türkiye Turizm Bürosuna patlayıcı maddeler atıldı. Saldırıyı "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" üstlendi. 1982 - Boeing 727 tipi bir yolcu uçağı Louisiana'da düştü: uçaktaki 146 kişi ve yerdeki 8 kişi öldü. 1998 - İstanbul Mısır Çarşısı'nda meydana gelen patlamada biri turist, 2'si çocuk 7 kişi öldü. 7'si yabancı uyruklu 120 kişi de
yaralandı. 2002 - Hüsamettin Özkan'dan boşalan devlet bakanlığı ve başbakan yardımcılığına Devlet
Bakanı Şükrü Sina Gürel atandı. Devlet bakanlıklarına Tayfun İçli ve Zeki Sezer, kültür bakanlığına ise Suat Çağlayan atandı. 2006 - FIFA Dünya Kupası 'nı Berlin'de Fransa'yı normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla 5-4 mağlup eden İtalya kazandı.

KayraBey

KayraBey

Üye
Nasılsın kanka :)

__xXx__

__xXx__

Üye
merhaba gençlik naber

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

hiç öle şey olurmu ablacım:) aypsın sen bıtanesın bıtane

Corrupt

Corrupt

Üye
:s :s :gun1: :allalla: :birak: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :sahan: :sahan2: :ehe :oke:

TheComet

TheComet

Üye
:gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt