CABBAR
Üye
Esra Ceyda kardeşlerle ilgili bi video paylaşmak istedim ban yemekten korktumEsra Kardesler ve Hilal Cebeci mi Yapcan Yahu![]()
Esra Ceyda kardeşlerle ilgili bi video paylaşmak istedim ban yemekten korktumEsra Kardesler ve Hilal Cebeci mi Yapcan Yahu![]()
Estafirulah Yaşar'cımEsra Kardesler ve Hilal Cebeci mi Yapcan Yahu![]()

Nasılsın abimEsra Ceyda kardeşlerle ilgili bi video paylaşmak istedim ban yemekten korktum

hahahha yoksa benim dediğim miEsra Ceyda kardeşlerle ilgili bi video paylaşmak istedim ban yemekten korktum

Bey kıyamam sana Mert abimEsra&Ceyda kardeşlerin hava durumunu sundukları videoyu koysam şikayet ederler mi acaba beni![]()
Ama nazikçe butona basarım 
Vay maraşlı kuzum Fatih hoş geldin iyiyim sen nasılsın
Nasılsın abim![]()
Hamd olsun abim teşekkür ediyorumVay maraşlı kuzum Fatih hoş geldin iyiyim sen nasılsın
Abim ben K.Maraşta 2 senedir varım Bursa lıyım yani Maraş'ı sevmiyorum nedense 
edeceğimden emin olabilirsin.Esra&Ceyda kardeşlerin hava durumunu sundukları videoyu koysam şikayet ederler mi acaba beni![]()
Kötü mü ki Maraş
Hamd olsun abim teşekkür ediyorumAbim ben K.Maraşta 2 senedir varım Bursa lıyım yani Maraş'ı sevmiyorum nedense
![]()
Sen güzelleştirirsin be
ümbelek. BABA:Cadı.Yok resim için değil, yazı için kaldırdımDin ile dalga geçiyormuşum izlenimi veriyor bazıları için
- - - Eklendi - - -
Aydınlattın bizi
- - - Eklendi - - -
[h=4]Bu konuyu son 30 günde, 5 üye okudu:[/h]Vatron konuyu görmüş ama yazmadı. Takipteyim sizleri
- - - Eklendi - - -
- Yeni Konu Açabilirsiniz
- Konulara Cevap Yazabilirsiniz
- Eklenti Ekleyebilirsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Ne Yazsam Diye Düşündüm Ama Burda Beni İfşa Ettin Diye Bu Sefer Yazayım Dedim
Ama Bu Mesajımda Gereksiz Oldu Demi Sonuşta

Bu bölümlerde attığın yorumlar mesaj sayına etki etmez, merak etme
Hocam Pek Gereksiz Mesaj Yazma Taraftarı DeğilimNe Yazsam Diye Düşündüm Ama Burda Beni İfşa Ettin Diye Bu Sefer Yazayım Dedim
Ama Bu Mesajımda Gereksiz Oldu Demi Sonuşta
Sonra Birileri Çıkıp Mesaj Kasıyor Demesinde![]()

Can abim benim teşekkürler ama ben Bursa'dan geldim bu yüzden alışamadım pekKötü mü ki MaraşSen güzelleştirirsin be

Yaşar o benimde dikkatimi çektiBeyler Gösterim Sayısı 0 Vay Be![]()
Daha önce de olmuştu Mert aydınlattı beni gösterim sayısı geç güncelleniyormuş