Bu konuyu açmak içimden gelmedi ama geri döndüm :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu açmak içimden gelmedi ama geri döndüm :(((
Geldim işte!! Birileri soracak bu sefer nerdesin diye. Valla arabayla öresund köprüsünü aşarak malmö ye geldim iş için. Herkes konu kaynatırken ben sadece bikaç mesajdan dolayı 1 ay ban yedim. Gececilerin istisna olduğunu söyleyipte 5 senedir üst konu yapmayan bir yönetim tarafından 1 ay ban yedim. Temmuz ayının üyesi tempestshine ı kutluyom gerçekten haketti. Müzik bölümü yeni konu kasma bölümü olmuş helal. ve hala erol dan sonraki sorularıma cevap vermeyen mod orada. Bu arada haxçiler nickimi değiştirdim. Başlıkta dediğim gibi konuyu açmak içimden gelmedi. Bu arada admin askere gitmiş inşallah sağ salim geri döner. (Hort team kurulda rapor bekliommm)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, doctorrr ve codblackops2

codblackops2

codblackops2

Üye
Geldim işte!! Birileri soracak bu sefer nerdesin diye. Valla arabayla öresund köprüsünü aşarak malmö ye geldim iş için. Herkes konu kaynatırken ben sadece bikaç mesajdan dolayı 1 ay ban yedim. Gececilerin istisna olduğunu söyleyipte 5 senedir üst konu yapmayan bir yönetim tarafından 1 ay ban yedim. Temmuz ayının üyesi tempestshine ı kutluyom gerçekten haketti. Müzik bölümü yeni konu kasma bölümü olmuş helal. ve hala erol dan sonraki sorularıma cevap vermeyen mod orada. Bu arada haxçiler nickimi değiştirdim. Başlıkta dediğim gibi konuyu açmak içimden gelmedi. Bu arada admin askere gitmiş inşallah sağ salim geri döner. (Hort team kurulda rapor bekliommm)

hoşgeldin :)
pm kutuna bakıver :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hoşgeldin

otostopçu

otostopçu

Üye
konu kasmak değil :nono: sanat icra ediyorum :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
konu kasmak değil :nono: sanat icra ediyorum :ehe
sanatınız anca bi linki copy paste yapmaktan ibaret yapabilirsen coverla bide

- - - Eklendi - - -

bişey sölicem benim sanat anlayışıma laf eden en son kişi si den sonra hangi notanın geldiğini bilmiodu

burakkk97

Üye
si den sonra do mu geliyordu :allalla:
hoş geldin başkan ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
si den sonra do mu geliyordu :allalla:
hoş geldin başkan ;)
hoşbulduk gördüğüm kadarıyla revengeful zaman aşımı bahanesiyle hort yapıyodu burak sanat anlayıma laf eden kişinin nasıl biri olduğunu anladın herhalde

İncİnat

İncİnat

Üye
hoşgeldiiiin kardeşim :tebessüm:

burakkk97

Üye

hoşbulduk gördüğüm kadarıyla revengeful zaman aşımı bahanesiyle hort yapıyodu burak sanat anlayıma laf eden kişinin nasıl biri olduğunu anladın herhalde

başkan kusura bakma ama modlar hakkında yorum yapmıyorum (ama yaptığı da bizimkinden farklı değil demek ki hort insanın genlerinde var :))

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosgeldin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o ne la .d

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hi hosgördük: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt