Bu Konuyu 1 Kez Okumalısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuyu 1 Kez Okumalısınız
arkadaşlar kız yeni açtığım facebook isteğimi kabul etmiş
:aha:
napayım şimdi nolur yardım

kızla konuştuklarım bunlar

son bir mesaj daha yazacağım çok etkili olması lazım..pek bir bilgim yok mesaj konularında tecrübeli abilerim kardeşlerim son bir mesaj etkileyici olsun ikna ederim belki

moderatör abilerim durum çok ciddi nolur silmeyin
http://www.maxicep.com/konu-disi/ar...u-sayfada-yazdigim-mesaja-bakin-4-637298.html bu konudada vardı ama ben okunsun diye yeni konu açtım..nolur kapatmayın 2 günlüğüne

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
valla özel haatın kalmadı haa mart ayındaki kediler gibi herşeyini öğrenmek zorunda mıyız zorlama artık kızı istemiyo işte seni anla

• Beğen
Tepkiler: Türe

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
valla özel haatın kalmadı haa mart ayındaki kediler gibi herşeyini öğrenmek zorunda mıyız zorlama artık kızı istemiyo işte seni anla
son birşey yazacam ve kapatcam artık bende :) işte o son ne olsun diye açtım ya

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yazmışın işte özür dilemişsin uğraşma kızla artık son bir şey yazıcaksın kız yine rahatsız olacak

alimemet1

Üye
etkili olmasını istiyorsan söversin:naughty: ve sana karşılıkverir bilirsin büyük aşklar kavgayla başlar:d: şimdi gidip söve bilirsin:megafon:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Valla helal olsun emrullah sevdanın peşinden bu kadar koşuyorsun :good: ne diyim inşallah aranız düzelir

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve enkazcı
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kardeş derdin nedir zorla güzellik olmaz derler.

Türe

Türe

Üye
Lafla uslanmayanın hakkı kötektir diye bir laf vardır aynen bu duruma uyarlamak lazım .

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Valla helal olsun emrullah sevdanın peşinden bu kadar koşuyorsun :good: ne diyim inşallah aranız düzelir
sağol abi diğer arkadaşlar bilmiyor herhalde onu ne kadar çok sevdiğimi gerçi oda bilmiyor ama millet zorla güzellik olmaz diyor ben seviyorum ama onuda düşünüyorum anlıyorum onunda durumunu elimden bir şey gelmiyor sadece bir veda cümlesi gibi bir şey yapmayı düşünüyorum etkili olacak şekilde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol abi diğer arkadaşlar bilmiyor herhalde onu ne kadar çok sevdiğimi gerçi oda bilmiyor ama millet zorla güzellik olmaz diyor ben seviyorum ama onuda düşünüyorum anlıyorum onunda durumunu elimden bir şey gelmiyor sadece bir veda cümlesi gibi bir şey yapmayı düşünüyorum etkili olacak şekilde
anlamamış :kop2:

SHS

SHS

Üye
arkadaşım kızı bırak biraz daha devam edersen burayla vedalaşacaksın

patlamışmısır

Üye
seviyosan git konuş bence

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Dur ben güzin ablaya sorayım geliyorum.

TheCower

TheCower

Üye
Seni aldattığım için özür dilerim yaz :)

'Davut

'Davut

Üye
Kız Kestirip atmış...Neyin Peşindesin ki daha...(.

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne biliyim be abi belki son mesajdan etkilenir diye :) sonradanda anladımki daha iyilerine layigım hele bi hiphop rap yapalım hemen gelcekler yanıma :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
Ya ne biliyim be abi belki son mesajdan etkilenir diye :) sonradanda anladımki daha iyilerine layigım hele bi hiphop rap yapalım hemen gelcekler yanıma :d:
he öyle hemen rapa hiphopa geliyorlardı ya bizde beat işleriyle uğraşıyoruz halen aynı önemli olan kelimelrele oynayabilmek - para e birazda tip :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt