Ne hakareti beee!! Edepsiz demek hakaret mi oluyor? Haftaya ne görücem ayrıca? Ay çok merak ettimÇok korktuummmmm
![]()

bak şu tıfıla yaa bize kafa tutuyooyoğun istek üzerine baskılara dayanamayıp söylüyorum 14

yaşlı maşlı ama espirileride iyi:?sl?kναη_нσιנ∂σηк;449574' Alıntı:Yanlız feci gülüyorum ya şu konudayken bu gece
Ninecik sağolsun

ne tıfılı bea ben seni 10sonra görürümbak şu tıfıla yaa bize kafa tutuyoo![]()

dur yapma şirket seninVan, aklın varsa İzmire gelmeeparça pinçik edicem seni
![]()

pardon abi sözünü kestimναη_нσιנ∂σηк;449579' Alıntı:Şafak hizaya gel evladım. Abin konuşuyo![]()

Van, aklın varsa İzmire gelmeeparça pinçik edicem seni
![]()

ne tıfılı bea ben seni 10sonra görürüm![]()
Kızdırma kafamı. Manyak kardeşim 10 sene sonra benim şu andaki yaşımda olacak ne olmuş yaniiii??ναη_нσιנ∂σηк;449582' Alıntı:Bir dahaki buluşmada ordayım. Ama sen gelemezsin ki bayanlar yokken haha haha
tocamdan özel izin alırım ben derim tocacım ufak bi işim var, haklayıp geliyomm!! Bu arada bugünkü buluşmaya gelcekmiş benim adam, uyumuş akıllıııı
yok teyzem yaş artmazsa diye söyledimbana baakk!! ne var 29 yaş çok mu yaşlı tıfıl oğlan?Kızdırma kafamı. Manyak kardeşim 10 sene sonra benim şu andaki yaşımda olacak ne olmuş yaniiii??

TIFILIM AMA KAFA BENDEbak şuna yaa hala kafa tutuyo van bi el at konuya yaa![]()

hiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt van abime dokunmayın besırf senin hakkından gelmek için gelicemtocamdan özel izin alırım ben derim tocacım ufak bi işim var, haklayıp geliyomm!! Bu arada bugünkü buluşmaya gelcekmiş benim adam, uyumuş akıllıııı
![]()

ναη_нσιנ∂σηк;449590' Alıntı:Omayra siteye üye mi ki?![]()