manyak!
Üye
kendin sööledin beee ahanda kanıtıee sen kıraliçesin neticede dimi yanlız bıraksak da olur herhal![]()

kendin sööledin beee ahanda kanıtıee sen kıraliçesin neticede dimi yanlız bıraksak da olur herhal![]()

ben belki başkasına dedim nerden bilion kıraliçe olarak sana seslendiimi he sen her kıraliçe yazısını kendi üstüne alıyorsan o başkakendin sööledin beee ahanda kanıtı![]()

arfo mu yaptın saçınıναη_нσιנ∂σηк;449507' Alıntı:Kesin tartışmayı. Kapatıyorum konuyu.
Saç şeklimi değiştirdim zaten![]()

benim kanka prince of hellναη_нσιנ∂σηк;449497' Alıntı:Senin kanka kim
Manyak! yaş ve isim sormuştum hep nickle hitap etmek olmuyor![]()

he yani sana MANYAK diyebiliriz üle mi?:?sl?kbenim kanka prince of hell
yoo olur olur ben nick imden memnunum![]()
saç şekli yüksek falan vardır ya bonus kafaναη_нσιנ∂σηк;449519' Alıntı:Arfo ne yaw![]()

ooooo sen beni görcen ozaman 1yıldır berebere gitmedim yolunu unttum diyebilirimναη_нσιנ∂σηк;449525' Alıntı:Yok be öyle şey yapar mıyım.
Bundan sonra tamamen dağınık saçlar. Hatta bir resim bulursam benzer ekleyeyim. İbrahim toroman gibi kulakları falan kapatıyor saçlar![]()

kesinlikle katılıyorumbirde neymişşşşşşşşşşşş kimlerin yaşı sorulmaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz kızların yaşı ile erkeklerin maaşı dimi van sana hiçıştıramadım hala öğrenemedin mi bunu![]()

benimki iki beden büyüğü yani benimki battal boy olanındanναη_нσιנ∂σηк;449528' Alıntı:
Birebir aynısı nerdeyse![]()

olsunen arkadaş kendisine MANYAK diye hitap edilmesinden hoşlanıyor o zaman bizde ona göre konuşuruz herhalde böyle bir nick koyannin yaşını tahmin ediyorsundurναη_нσιנ∂σηк;449536' Alıntı:Yaş ve ismi göre hitap etmem gerektiğinden dolayı sormuştum![]()

senden 1 yaş büyüğüm ok?ναη_нσιנ∂σηк;449536' Alıntı:Yaş ve ismi göre hitap etmem gerektiğinden dolayı sormuştum![]()
demek istediğini biraz aç bakiim ööle kapalı konuşmaları hiiç sevmemolsunen arkadaş kendisine MANYAK diye hitap edilmesinden hoşlanıyor o zaman bizde ona göre konuşuruz herhalde böyle bir nick koyannin yaşını tahmin ediyorsundur![]()