Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Taktiğimizi çözdü Fatmanur :pro:

omayra

Üye
hiç boşuna heveslenmeyin tıfıl oğlanlar:ehe ben kaçın kurasıyım:ehe yemem bunuuuu.. Manyakçım, gitmeyelim canımcım, kaptırmayalım tıfıl oğlanlara burayı :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hiç boşuna heveslenmeyin tıgıl oğlanlar:ehe ben kaçın kurasıyım:ehe yemem bunuuuu.. Manyakçım, gitmeyelim canımcım, kaptırmayalım tıfıl oğlanlara burayı :ehe

Sen beni tehtit edersen bende avatarındakini çalarım ama kısasa kısas :pro:

safakk

safakk

Üye
bu arada tıfıl oğlanlardan birinin uykusu geldi ve herkese iyi geceler diler van abi sanada allah yardım etsin:ehe

safakk

safakk

Üye
he bi de yatmadan sorayım bu toca ne?:)
edit:imla

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;449600' Alıntı:
Sen beni tehtit edersen bende avatarındakini çalarım ama kısasa kısas :pro:

ahaaa!!!! Hırkızlık haaaa!! Valla negaya şikayet ederim hemen öterim :ehe:box

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Toca : Koca , eş, hayat arkadaşı.

Daha fazla açıklayayım mı. :D

safakk

safakk

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;449609' Alıntı:
Toca : Koca , eş, hayat arkadaşı.

Daha fazla açıklayayım mı. :D
yok abi saol aha ben kaçim hemen:kop:

omayra

Üye
he bi de yatmadan sorayım bu toca ne?:)
edit:imla

Toca, benim gonca gülüm, hayatımın anlamı, yazılarımı da okuyan şahsiyet, şu anda erman ve şansalı izleyen futbol canavarı, kocam yani :ehe

safakk

safakk

Üye
Toca, benim gonca gülüm, hayatımın anlamı, yazılarımı da okuyan şahsiyet, şu anda erman ve şansalı izleyen futbol canavarı, kocam yani :ehe
aha şimdi elimez geçti kocanarsen nine deiğimi bende senin bu sözlerini sülerim al hadi kısasa kısas:box:box bitmadınız zaaten:ehe

omayra

Üye
ah bi de yazabilsen şafak :ehe kim bilir neler dicen ablacım :ehe ne diyon ki? ebe hübe anlamadım bişi :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende ermanla şansala gidiyorum. Görüşürüz 2 saat sonra :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ohooo bitmez o program bu hafta :no:

omayra

Üye
Ben erman ve şansalı dinliyom sürekli, aynı odada olduğumuz için, mecburen dinliyom. Deli bu adamlar yaa.. Hele erman ağzını bozuyo arada sırada, şansalın yüreğine iniyor. Aman hocam yapma gözünü seveyim diyor, orada kopuyom ben :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Zaten o programda yemek tarifinden nasıl küfür edileceğine kadar herşey var. :ehe

omayra

Üye
Biter aslında tek yapmamız gereken, benim mesajımdan sonra hiç yanıt vermemek :) İyi fikir bence, denemeye değer ;) :ehe

Üst Alt