Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:no:

ouSahin

ouSahin

Üye
yavv abla onu ben çoq söledim ama yapmıolar:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Noldu abla, nine yalan olmuş galiba herkes :ehe

POWER

POWER

Üye
Leyn yine ben geldim.omayra ablacım tocana sikayet etcem seni futbol izliyo adam ne war o kadar şikayet edecek aaa.Tocan acaba hangi nickle bu sitede.Çünkü daha öncede karşılaştım gör gör falan diyon tocana dimekki tocanda burda ama ben bulacam dur bakim...Bulunca hemen teşhir edicem sen gör...

safakk

safakk

Üye
Leyn yine ben geldim.omayra ablacım tocana sikayet etcem seni futbol izliyo adam ne war o kadar şikayet edecek aaa.Tocan acaba hangi nickle bu sitede.Çünkü daha öncede karşılaştım gör gör falan diyon tocana dimekki tocanda burda ama ben bulacam dur bakim...Bulunca hemen teşhir edicem sen gör...
ellerine sağlık yardım edilecek bir durum olursa ben burdayım:)

prince of hell

prince of hell

Üye
omayra apla bunlar seni sıkıştırıyo ama ben bi prens olarak duruma el atmak zorundayım şimdi şş hoop blader noluyo orda ya ayıp değilmi iki kazık kadar adam sıkıştırıyosunuz bayanı dağılın uleynnnn :ehe klavye kablosuzmuş bırak yaaaaa yazamıosun işte :ehe yakarım bu sitedeki bayanlara bulaşmayın izmir buluşmasını kaçırdım zaten sinirliyim o oğuzu gebertecem geç haber verdi

POWER

POWER

Üye
Sen sus Prince gelirsem oraya princess olup kaçarsın haaa...

prince of hell

prince of hell

Üye
ogleeeeeem (çok kro oldu yaw) bak ben bu delikanlı ayaklarını yeme tamam mı bu sitede prens de benim kral da olacam önce kraliçe laım tabi de neyyse orayı karıştırmayalım :D power sen kolaysa bana bulaş yaw garibim kedücük lü bayanı sıkıştırıyosunuz utanı be :D :ehe

safakk

safakk

Üye
omayra apla bunlar seni sıkıştırıyo ama ben bi prens olarak duruma el atmak zorundayım şimdi şş hoop blader noluyo orda ya ayıp değilmi iki kazık kadar adam sıkıştırıyosunuz bayanı dağılın uleynnnn :ehe klavye kablosuzmuş bırak yaaaaa yazamıosun işte :ehe yakarım bu sitedeki bayanlara bulaşmayın izmir buluşmasını kaçırdım zaten sinirliyim o oğuzu gebertecem geç haber verdi
ne kazığı be sen beni gördün müde sıkıştırıon dion hem araba mı bu sıkıştıracaz:ehe

safakk

safakk

Üye
ogleeeeeem (çok kro oldu yaw) bak ben bu delikanlı ayaklarını yeme tamam mı bu sitede prens de benim kral da olacam önce kraliçe laım tabi de neyyse orayı karıştırmayalım :D power sen kolaysa bana bulaş yaw garibim kedücük lü bayanı sıkıştırıyosunuz utanı be :D :ehe
şşşşş hhhhhhooooooooppppp power a elletmem :box:box nerde pressin kralsın hiç bi kırallığını görmedik yada prensliğini hadi naapacan şindi:?sl?k

prince of hell

prince of hell

Üye
sen bekle akşamı anlarsın :box :ıslık

safakk

safakk

Üye
büyük bir zevkle bekliyeceğim:box:box:bleh::gun1:

prince of hell

prince of hell

Üye
bekle bakalım

safakk

safakk

Üye
beklicem tabi bakalım napıcak :)

prince of hell

prince of hell

Üye
görrsün bu arada şafak bana pmden msnini at

safakk

safakk

Üye
yapma yaaaaaaaaa sen çok akıllısın avucunu yala :)

prince of hell

prince of hell

Üye
olm ne ciddi ciddi msn istedim sen bilirsin daha iyi tanışırız diye demiştim ama keyfin bilir

safakk

safakk

Üye
haa bende kötü bir amaç için istedin zannettim sorun yok:)

prince of hell

prince of hell

Üye
çok kötü amaçlarım var msninle ilgili nıhahahahahahaha(manyakmısın olm :D napcam sana msnde ):ehe

Üst Alt