klavye kablosuz olunca böyle oluyor arada 1 metre uzaklık varah bi de yazabilsen şafakkim bilir neler dicen ablacım
ne diyon ki? ebe hübe anlamadım bişi
![]()

ellerine sağlık yardım edilecek bir durum olursa ben burdayımLeyn yine ben geldim.omayra ablacım tocana sikayet etcem seni futbol izliyo adam ne war o kadar şikayet edecek aaa.Tocan acaba hangi nickle bu sitede.Çünkü daha öncede karşılaştım gör gör falan diyon tocana dimekki tocanda burda ama ben bulacam dur bakim...Bulunca hemen teşhir edicem sen gör...

klavye kablosuzmuş bırak yaaaaa yazamıosun işte
yakarım bu sitedeki bayanlara bulaşmayın izmir buluşmasını kaçırdım zaten sinirliyim o oğuzu gebertecem geç haber verdine kazığı be sen beni gördün müde sıkıştırıon dion hem araba mı bu sıkıştıracazomayra apla bunlar seni sıkıştırıyo ama ben bi prens olarak duruma el atmak zorundayım şimdi şş hoop blader noluyo orda ya ayıp değilmi iki kazık kadar adam sıkıştırıyosunuz bayanı dağılın uleynnnnklavye kablosuzmuş bırak yaaaaa yazamıosun işte
yakarım bu sitedeki bayanlara bulaşmayın izmir buluşmasını kaçırdım zaten sinirliyim o oğuzu gebertecem geç haber verdi

şşşşş hhhhhhooooooooppppp power a elletmemogleeeeeem (çok kro oldu yaw) bak ben bu delikanlı ayaklarını yeme tamam mı bu sitede prens de benim kral da olacam önce kraliçe laım tabi de neyyse orayı karıştırmayalımpower sen kolaysa bana bulaş yaw garibim kedücük lü bayanı sıkıştırıyosunuz utanı be
![]()
![]()

nerde pressin kralsın hiç bi kırallığını görmedik yada prensliğini hadi naapacan şindi:?sl?k