Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
Nazy

Nazy

Üye
hıı tabi başka prens var burda size noluyo muratlar kankalar adaş kankalar takmayın kafanıza burda dost olanlar birbirini de seviyesinide biliyo ayrıca ferret bu sitede kime neyin nerde olduğunu öğretmek sana düşmez insanları yönlendiremezsin bi şikayetin varsa git yöneticilere söyle ama emin ol uyardığın kişiler neyin ne olduğunu senden daha iyi bilebilecek durumda hepsini tanıyorum...

Arkadaşım şu tartışmayı bırak artık canın tartışmak istiyorsa Gereksiz mesajlara tartışmak istiyorum die konu açarsın Sabaha kadar ortaklarınla tartışırsın şimdi Bırakta millet oyunu oynasın

Beyler bu İş Çığrından Çıkacak Gibi Hepimiz Seviyeliyiz ..
Mesajları buraya yazmadan önce sınırsız düşünme zamanımız varken Garip Tartışmaları Uzatmak
Kimseye Yakışmaz...
Konuyu Okudum Sadece Yalnış anlama yüzünden ardı ardına bir sürü mesaj atılmış tartışmayla ilgili ne gerek var. Alt tarafı son mesaj:ehe

mservank

mservank

Üye
he last message

FerreT

FerreT

Üye
Bende onu diyorum Ortada tartışacak konu yok..Sırf birbirinizi koruyacaksınız die Tartışma çıkarıyorsunuz..Bu işlerinizi MSN de halledin..Şayet amaç son mesaj atmaksa tartışmadan yapmaya çalışın

mservank

mservank

Üye
Bende onu diyorum Ortada tartışacak konu yok..Sırf birbirinizi koruyacaksınız die Tartışma çıkarıyorsunuz..Bu işlerinizi MSN de halledin..Şayet amaç son mesaj atmaksa tartışmadan yapmaya çalışın

canım zaten ortada sorun yok tartışma da yok ayrıcca sırf birbirimizi kollamk için tartışma ortamı yaratmak prince nin kurtoğlunun hiiiç adeti değildir sorun senle başladı seviyeli demiş olabilirim senin bu durumda yazman gereken mesaj bunlar olmamlıydı üstüme alınmıyorum diyebilirdin hiiç önemsemeyip geçebilirdin ama niyese bu kelimeye çok taktın sebebi nedir bilinmez o sende saklı

FerreT

FerreT

Üye
aaa yıp ama konuyu saptırırıp hemen banlayabilirim seni hatta diğer konuya geçeyim seni orada banlayım

Açıkçası bu mesajından Rahatsız oldum Samimi olduğum insanların bu tarz kelimeleri kullanması bana Rahatsızlık vermez..fakat Bu verdiğin cevabın sonuna Smiley gibi bişey ekleseydin ciddiye değil şakaya alırdım..Sonuçta yüzyüze konuşmuyoruz..Bu cevabı yazarken :):ehe:kop: bu işaretlerden birini koysaydın inan alınmazdım..Smiley çok şey değiştirir Bu benim fikrim

mservank

mservank

Üye
Açıkçası bu mesajından Rahatsız oldum Samimi olduğum insanların bu tarz kelimeleri kullanması bana Rahatsızlık vermez..fakat Bu verdiğin cevabın sonuna Smiley gibi bişey ekleseydin ciddiye değil şakaya alırdım..Sonuçta yüzyüze konuşmuyoruz..Bu cevabı yazarken :):ehe:kop: bu işaretlerden birini koysaydın inan alınmazdım..Smiley çok şey değiştirir Bu benim fikrim

smiley gerekmezdi bence zaten ciddi olmadığı diğer konuya geçeyim orada seni banlayım dememden belli oluyo bence ama madem öyle düşündüm özür dilerim ama kusura bakma ama senin bu duruma sinirlendiğini sanmıyorum:oke:

FerreT

FerreT

Üye
Açıkçası konu tam olarak oradan başladı..Konunun uzaması ise senin yerine başkalarının cevap vermesi..Ortaya çıkıp Arkadaşlar konu benim meselem sizin karışmanız hoşuma gitmiyor diyebilirdin.. oysaki tam aksini yaptın..Nyse konuyu uzatmanın gereksiz olduğunu belirtmiştim zaten Özür dilediğin içinde ayrıca tşkler..Son mesajı atman dileğiyle:oke:Ki hiç sanmıyorum:ehe

iremm

iremm

Üye
ya son mesajj benim hakkım ben yeni üyeyim :agla

mservank

mservank

Üye
Açıkçası konu tam olarak oradan başladı..Konunun uzaması ise senin yerine başkalarının cevap vermesi..Ortaya çıkıp Arkadaşlar konu benim meselem sizin karışmanız hoşuma gitmiyor diyebilirdin.. oysaki tam aksini yaptın..Nyse konuyu uzatmanın gereksiz olduğunu belirtmiştim zaten Özür dilediğin içinde ayrıca tşkler..Son mesajı atman dileğiyle:oke:Ki hiç sanmıyorum:ehe

onlar sadee haklının yanında oldular buna inan:oke:ayrıca çocuk gibi korunduğumu hissetmiyorum bunu demek istemediğini umuyorum eğer haklı sen olsaydın ve onlar yanında olsaydın hiç gocunmazdım +konu çok uzadı bu son mesajdır ortam yeterince gerildi :oke:

manyak!

manyak!

Üye
off bee yani yokum die nie bu kadar stres yaptınız anlamıyorum ki:ehe tmm arkadaşlar relaxxxx:)
ayrıca iremciim bu oyunda tölerans yok maalesef :)

mservank

mservank

Üye
off bee yani yokum die nie bu kadar stres yaptınız anlamıyorum ki:ehe tmm arkadaşlar relaxxxx:)
ayrıca iremciim bu oyunda tölerans yok maalesef :)

hoşgeldin manyak imzan çok güzel olmuş değiştirmişsin

iremm

iremm

Üye
ya bişi olmaz siz yeterki çaktırmayın :islik manyak

manyak!

manyak!

Üye
hıhı olur tabi:)

prince of hell

prince of hell

Üye
manyağım ne derse o olur son mesajda onun hakkıdır :)

Nazy

Nazy

Üye
Benim Hakkım:utan

prince of hell

prince of hell

Üye
yoo yok öle bişi

Nazy

Nazy

Üye
yaaaa benim hakkım:utan