Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
mservank

mservank

Üye
son mesaj

FerreT

FerreT

Üye
Bgün günlerden 24.01.2008 saat bilinmiyor, dakika bilinmiyor ve yine yanlızım:stres:

mservank

mservank

Üye
korkma ben varım

FerreT

FerreT

Üye
o yüzden yanlızım dedim:ehe

FerreT

FerreT

Üye
çocuksu sohbetler:cool

mservank

mservank

Üye
evet çocuksu oldu biraz manyak nerde yav hemşom sohbet ederdik biraz seviyeli

FerreT

FerreT

Üye
Seviyeli sohbet istiyorsan önce seviyeni belirleyeceksin..Dikkatli ol boğulma:cool

prince of hell

prince of hell

Üye
şşt prens burda muratcım hemşon yok ama ben varım çok istersen hani seviyyeli sohbet uğruna harcanma burda :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
Seviyeli sohbet istiyorsan önce seviyeni belirleyeceksin..Dikkatli ol boğulma:cool
yavaş ol arkdaşım servanın seviyesini sorgulayacak kişi sen değilsin dikkat et sen boğulma;)

mservank

mservank

Üye
yavaş ol arkdaşım servanın seviyesini sorgulayacak kişi sen değilsin dikkat et sen boğulma;)

ortak bakma yarası olan gocunur isteyn üstüne alınır isteyen alınmaz ben ortaya bişi dedim isten alınsın zaten o mesajıma cervap yazanlar kendi sefviyelerini ortaya çoktan koymuşlar ben ne yapayım:oke:

FerreT

FerreT

Üye
Ben kimsenin seviyesini sorgulayacak değilim ortada bir tartışma yok araya girip ortada tartışma varmış gibi göstermeyin Ayrıca herkes kendini savunacak durumda..
Türkçeyide Düzgün kullanalım burası Kahvahane değil Ağır ol yavaş ol gibi terimleri..Bu platforum dışında kullanın..

Millet buraya oyun oynamaya geliyor..Bu çerçeve içinde mesajlara cevap vermeye çalışın..Şayet boş konuşamalar için Gereksiz mesaj denemesi konusu mevcut..

mservank

mservank

Üye
manyak nerdesin ?.....

iremm

iremm

Üye
eweet bende geldim aranıza :)

oluklulukral

Üye
jöly send ebahaneyle maşallah en son yazan olmaya çalışıyon gibi gelio bana

kurt bey

kurt bey

Üye
Ben kimsenin seviyesini sorgulayacak değilim ortada bir tartışma yok araya girip ortada tartışma varmış gibi göstermeyin Ayrıca herkes kendini savunacak durumda..
Türkçeyide Düzgün kullanalım burası Kahvahane değil Ağır ol yavaş ol gibi terimleri..Bu platforum dışında kullanın..

Millet buraya oyun oynamaya geliyor..Bu çerçeve içinde mesajlara cevap vermeye çalışın..Şayet boş konuşamalar için Gereksiz mesaj denemesi konusu mevcut..
bak şu konuşuna :ehe:ehe

mservank

mservank

Üye
bırak kanka ya son mesaj yollamaya bak sen

memoli36

memoli36

Üye
bu son olur mu acaba durun herkez dursun benden başka yazan olmasın

prince of hell

prince of hell

Üye
hıı tabi başka prens var burda size noluyo muratlar kankalar adaş kankalar takmayın kafanıza burda dost olanlar birbirini de seviyesinide biliyo ayrıca ferret bu sitede kime neyin nerde olduğunu öğretmek sana düşmez insanları yönlendiremezsin bi şikayetin varsa git yöneticilere söyle ama emin ol uyardığın kişiler neyin ne olduğunu senden daha iyi bilebilecek durumda hepsini tanıyorum...

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşım şu tartışmayı bırak artık canın tartışmak istiyorsa Gereksiz mesajlara tartışmak istiyorum die konu açarsın Sabaha kadar ortaklarınla tartışırsın şimdi Bırakta millet oyunu oynasın

Üst Alt