Bu konuda sevgilinize izin verirmiydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgilinize izin verirmiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Akıl vermedim ben olsam asla kabul etmezdim çünkü içim rahat etmez,bunun kız arkadaşımla da alakası yok hani.Çözülmeyecek sorun değildir zaten.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
arkadaslar aralarında halledılır bıseyı daha fazla yorumlarla uzatmayın bence olay anketten cıktı farkındaysanız
uzamasın daha fazla.
yardımcı olun köstek olmayın germeye gerek yok ortamı.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
dost dediğiniz kişi erkek mi yoksa bayan mı peki?

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Bayan.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

kendin anlatıyosun heryerde nasıl kıskanç olduğunu şimdi burada sükunete mi çağrıyosun bizi tuba hanım:ehe

hafifletici bir sebep:D

kıskanc olmam ıkı sevgılının arasının burda gerılmesı adına msjlar atmamı gerektırmez
kı ben belırttım konuda fıkrımı
kendımı sevgılımın yerıne koyarım ızın verırım arayp sorsamda saat başı oku bence yorumumu :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tabii ki de hayır

greenmile

greenmile

Üye

kıskanc olmam ıkı sevgılının arasının burda gerılmesı adına msjlar atmamı gerektırmez
kı ben belırttım konuda fıkrımı
kendımı sevgılımın yerıne koyarım ızın verırım arayp sorsamda saat başı oku bence yorumumu :)

ben senin yorumunu okudum,belli ki konuyu açan arkadaşta kıskandığı için açıyor zaten

sen sevgilini her saat başı arayıp kontrol edeceksen bu da güvensizliğin göstergesidir.İzin vermemekten daha kötü bunun adı da gizli güvensizlik oluyor.

İzin veriyorum ama seni her saat başı kontrol edeceğim..Sebep?Adam oraya eğlenmeye gidiyor sonuçta ...hadi ya...:D

ayrıca ortamı germiyoruz fikrimizi belirtiyoruz burada gidin kavga edin falan dediğimiz yok onlar bu sorunu zaten çözerler;)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
guvenmıyorsun mu ?
guvenmedıgım guvenımı zedeleyen bırının hayatımda ne işi var pardon ?
guvenmesem sizin gıbı yapar hıc göndermem ama kıskancım ararım sorarım dogrudur bu ona guvenmıyorum anlamına gelmez belkı aklıma gelır napıyo
özlerım ararım kıme ne :)

hayır dıyenlerın fıkırlerıne saygım var benımde fıkrım bu.

azcık empatı yapıp kendını yerıne koyman gerek deger verdıgın bı arkadasınsa zaten sende gıtmek ıstersın
kı sevgılını tanıyosan azcok nasıl hareket edecegını bılır guvenıyosan
ınsan azcık dusunur bunu bana söylemısse demekkı cok deger verdıgı bırıdır dıye

ha ben olsam arkadasın yerınde dusunuyorum da sevgılıme olan saygımdan söylerım cunku onunda benden saklamamasını ısterım kı ayrı sehırlerdeler
ıstese bal gıbı saklardı.saklamamıs bence bunuda bıraz dusunmesı gerek konuyu acan arkadasın bu ona ne kadar deger verdıgını gösterır arkasından iş cevırmemıs

bı ılıskıde guven olmadan hıcbısey olmaz
kısıtlamalarda bı yere kadardır, lıselı asıklara cevırmeye gerek yok olayı.bellı bır olgunlukta herkes :)

ben senin yorumunu okudum,belli ki konuyu açan arkadaşta kıskandığı için açıyor zaten

sen sevgilini her saat başı arayıp kontrol edeceksen bu da güvensizliğin göstergesidir.İzin vermemekten daha kötü bunun adı da gizli güvensizlik oluyor.

İzin veriyorum ama seni her saat başı kontrol edeceğim..Sebep?Adam oraya eğlenmeye gidiyor sonuçta ...hadi ya...:D

ayrıca ortamı germiyoruz fikrimizi belirtiyoruz burada gidin kavga edin falan dediğimiz yok onlar bu sorunu zaten çözerler;)

greenmile

greenmile

Üye
her saat başı aramanın sebebi özlem olacak yani:D

sevgilin telefonu parti boyunca kapatacağım dese yine de izin verir misin?Yani 4-5 saat ona parti de hiçbir şekilde ulaşma imkanın yok birde olayı bu yönden öğrenelim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

aynen gızlı de gıdeblr en azından söylemıs
kendı yerıne de koyup dusunmek lazım
kıramıycam cok sevdgm bır arkadasımında dogum gunune gıdeblme durumum olsa benımde üzülürdüm böyle bıseye tıkansam :)

ıkı kısı olduk sukur böyle dusunen :D

tabı bu bır sans ayagını denk alması lazımkı bundn sonra gt derken dusunmeym :)

----------Eklendi @ 02:55:05 ---------- Yazıldı @ 02:53:31 ----------

:ehe

oku tekrar ıstersen belkı anlarsın

----------Eklendi @ 00:25:59 ---------- Yazıldı @ 00:22:29 ----------

murat ıstedıgını yaz uzatmycam daha fazla yeterınce hit yaptı aralarında halletsınler ben fıkrımı yazdım konuda :)

pai :)

greenmile

greenmile

Üye

oku tekrar ıstersen belkı anlarsın

sen merak etme anlayışım kıt değil.

Gerçekten sevdiğin insan için herşeyden vazgeçersin ne arkadaşı ya?Hem doğum gününe katılmadın diye arkadaşın sana küsecekse varsın küssün zaten ona durumu anlatıp gelemeyeceğini söylesen normal şartlarda o da anlayışla karşılayacaktır.Bırakın bunu.Gerçekten seviyorsan sevgilini ve sevgilinde gitmeni istemiyorsa,bir bahane bulursun gitmezsin.Bu dediğimi her sevgili de yapamazsın,ancak öyle bir seversin ki onun için yapmayacağın şeyde olmaz.Doğum günü 0 kalır.

Bunu anlayabilmen için böyle bir sevgiyi,aşkı yaşamış olman gerek.Yaşamadıysan anlaman zor olacaktır.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bence dost mu sevgılı mı ??
2 side bırbırıyle kıyaslanamıyacak seyler.
2 sıde senın ıcın özel kısıler..
Yerı geldıgınde sevıgılın senın dostunla beraber olmanı kabullenecek. Yerı geldıgınde dostun sevgılınle beraber olman gerektıgını kabullenecek

egerkı sen sevgılıne guvenıyorsan onu partıye gıtmesıne neden ızın vermeyesın. Aranızdakı ılıskıyı bılemıyorum ama. Sevgılın zaten partı ortamını az cok bılır. Yanı partıye kım gelecek ne yapılacak vs.
Egerkı zaten tek basına gıtmek ıcın uygun bulmazsa gıtmez zaten.
Dıyorsunkı sevgılıme guvenıyorum. Cevreye guvenmıyorum.
E tabıkı oyledır kım olursa olsun sevgılıler arası bu cevreye guvenmeme olayı anne cocuk arasındada yasanır...
Acaba senın sevgılın annesıyle yasamamısmıdır bu tur durumları sen tekrardan fılmı basa sarıyorsun.

Ben yorumumu belırtmıstım zaten. Ama mıllet yanlıs taraflara cekıyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

izin veririm ama aradıgımda açmazsa msj larıma cvp vermezse vay haline

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bunu istemesi hata böyle bişi isterse beni hiç tanımamış demektir :ehe asla izin vermem

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
vermem tabikide akşam vakti afyon gibi bi yerde mümkün değil.Zaten ben izin versem bile babası izin vermez de olsn:)

Sofya-

Sofya-

Üye
veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt