Astrosman
Üye
yok daha neler
ne gızlı kamerası yaafbı mısın sen
![]()
. Fbi cia nın kullandığı çoğu şeyLER benim yanımda sıfır. Sırf gideceği eve partinin içinde gizli adamlar korum.daha çok şey yaparım.
yok daha neler
ne gızlı kamerası yaafbı mısın sen
![]()
. Fbi cia nın kullandığı çoğu şeyLER benim yanımda sıfır. Sırf gideceği eve partinin içinde gizli adamlar korum.daha çok şey yaparım.senı cok sevıyorum sana guvenıyorum. Emınımkı sende benı cok sevıyorsun ve guvenıyorsun.
Partıye gıttıgınde pısman olacagın bırsey yapmıcagına ınanıyorum. Sende ınanıyorsan partıye gıdebılırsın..
Partıye gıdersen gece eve geldıgınde saat kac olursa olsun benı arayıp mutlulugunu paylasmanı ıstıyorum.

. Fbi cia nın kullandığı çoğu şeyLER benim yanımda sıfır. Sırf gideceği eve partinin içinde gizli adamlar korum.daha çok şey yaparım.

hıc gönderme madem
okadar da zahmete gırmezsın
zaten kız bunları duysa hıc gıtmez guven sıfır masallah![]()

ben güveniyorumda ordakilerine güvenmiyorum ondan böyle zahmete giriyorum. Olmassa nasadan bi uydu kiralayıp kızı izletirim![]()
pişman olacağın birşey yapmayacağına inanıyorum![]()

Aşkım bu kadarını beklemiyordum yani.Gerekli açıklamaları yaptım,gelince teker teker rapor da istedin maşallah.
Öyle mekanları sevmediğimide biliyorsun çok sevdiğim bir arkadaşımdı kıramadım...
Anket düzenlemiş birde.Şaşırttın beni AŞKIM...

en azından kızlar destek cıktı 
hacı paranoya durumları gerçek duyguları öldürüyor. Fbi cia nın kullandığı çoğu şeyLER benim yanımda sıfır. Sırf gideceği eve partinin içinde gizli adamlar korum.daha çok şey yaparım.
İzin vermem tabii ki.
Gitmesini istemem demiyorum; "Gitmesine izin vermem."

ercan senı begenı bıldırımıne tutarım dıklenme öyle bırak gtsn kız![]()

Neredeyse bir buçuk yıldır sevgiliyiz daha ilk defa böyle birşey olunca baya kafasına takmış belli ki.
Bu durumdan hiç memnun olmadım ama.
Başka bir yazısını daha gördüm kırıldım ona karşı Tuba.Kısacası ağzımın tadı bozuldu.