Bu konuda sevgilinize izin verirmiydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgilinize izin verirmiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda sevgilinize izin verirmiydiniz?
Diyelim ki sevgiliniz ile ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz ve arkadaşının doğum günü partisi var.
Bu partinin olduğu mekan içkili ve sevgiliniz bu mekana arkadaşlarıyla gidecek ve gece 12'ye kadar bu partide arkadaşlarıyla beraber doğum gününü kutlayacak izin verirmiydiniz?

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

ızın verırım ama saat bası ararım napıyosun dıye
gec dönerse burnundann getırırım
gercı öyle bsey yapamaz
cunku benım gbı kıskanc bırının gıt demesı buyuk erdem :)

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve minoo
greenmile

greenmile

Üye
Vermem hic bisey olmayacagini bilsem de icim rahat etmez

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Ankete katılabilirsiniz arkadaşlar...

• Beğen
SHS

SHS

Üye
vermem, çevreye güvenim sıfır..

• Beğen
arslansem

arslansem

Üye
Yüzde 1 milyon hayır

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
Hayır

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
izin vermesem gizlice gitmeycegi ne malum ? Onun yerinde ben olsam hiç izin istemez direk giderdim :ehe

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
Kesinlikle hayırr

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Yalan söyletmekten iyidir bence.
İzin verirdim ben + Tuba'ya katılıyorum :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Yalan söyletmekten iyidir bence.
İzin verirdim ben + Tuba'ya katılıyorum :D

aynen gızlı de gıdeblr en azından söylemıs
kendı yerıne de koyup dusunmek lazım
kıramıycam cok sevdgm bır arkadasımında dogum gunune gıdeblme durumum olsa benımde üzülürdüm böyle bıseye tıkansam :)

ıkı kısı olduk sukur böyle dusunen :D

tabı bu bır sans ayagını denk alması lazımkı bundn sonra gt derken dusunmeym :)

----------Eklendi @ 02:55:05 ---------- Yazıldı @ 02:53:31 ----------

izin vermesem gizlice gitmeycegi ne malum ? Onun yerinde ben olsam hiç izin istemez direk giderdim :ehe

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Ateş Böceği :) ve minoo
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Diyelim ki sevgiliniz ile ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz ve arkadaşının doğum günü partisi var.
Bu partinin olduğu mekan içkili ve sevgiliniz bu mekana arkadaşlarıyla gidecek ve gece 12'ye kadar bu partide arkadaşlarıyla beraber doğum gününü kutlayacak izin verirmiydiniz?

ben istanbuldayım sevgilim bilecikte aynı şey beniöde basıma geldi ben şöyle dedim ben gitmeni istemem ama sanada karısamam dedm gitmedi

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
senı cok sevıyorum sana guvenıyorum. Emınımkı sende benı cok sevıyorsun ve guvenıyorsun.

Partıye gıttıgınde pısman olacagın bırsey yapmıcagına ınanıyorum. Sende ınanıyorsan partıye gıdebılırsın..
Partıye gıdersen gece eve geldıgınde saat kac olursa olsun benı arayıp mutlulugunu paylasmanı ıstıyorum.

• Beğen
Tepkiler: greenmile, minoo ve Tuba.Erva
Emre-45

Emre-45

Üye
Kesinlikle ve kesinlikle izin vermem zaten sevgilim de neye izin verecegimi neye vermeyecegimi bildigi icin oraya gitmeyi teklif bile etmez :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Tabi ki hayır.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
senı cok sevıyorum sana guvenıyorum. Emınımkı sende benı cok sevıyorsun ve guvenıyorsun.

Partıye gıttıgınde pısman olacagın bırsey yapmıcagına ınanıyorum. Sende ınanıyorsan partıye gıdebılırsın..
Partıye gıdersen gece eve geldıgınde saat kac olursa olsun benı arayıp mutlulugunu paylasmanı ıstıyorum.

:good:

----------Eklendi @ 16:13:06 ---------- Yazıldı @ 16:12:51 ----------

ben istanbuldayım sevgilim bilecikte aynı şey beniöde basıma geldi ben şöyle dedim ben gitmeni istemem ama sanada karısamam dedm gitmedi

:good:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
greenmile

greenmile

Üye
gizli de gitse anlarsınız yani ben hissederim de sizi bilemem:ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben şöyle yaparım. Izin veririm. Ardında peşine bi tane kişi takarim güvenliği için. Ve ya üzerine gizli kamera yerleştirim evde pcden izlerim. Içki içerse kendine....

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
minoo

minoo

Üye

Böyle dediğin biri de zaten seni üzmek istemez. Eve gitmeden bile defalarca arar-mesaj atar bence. Ve de kazanan sen olursun.
Tebrik ederim :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Ben şöyle yaparım. Izin veririm. Ardında peşine bi tane kişi takarim güvenliği için. Ve ya üzerine gizli kamera yerleştirim evde pcden izlerim. Içki içerse kendine....

yok daha neler :ehe

ne gızlı kamerası yaa :ehe fbı mısın sen :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt