Bu Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bildiğim kadarıyla bunlar üç kardeş... En büyükleri Google.com, ortancaları Yahoo.com, en küçükleri ise Archive.org... İnternet aleminin varlıklı ailelerinden; com ailesinin çocukları bunlar...

Ağabey Google siteyi hemen hemen her zaman ziyaret ediyor; ortanca kardeş Yahoo ise sık sık giriyor siteye. En küçükleri Archive ise ara sıra uğruyor.

Not: Archive'in soyadı neden farklı diye düşünenlere hatırlatalım; Archive evlendikten sonra kocasının soyadını aldı.

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 25 2006, 12&#58;29 PM) [post=262794]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İndex Bot&#39;lar için yeni bir kullanıcı grubu oluşturulduğunda siteden daha çok index alıyormuş. Ama "-muş."
[/b][/quote]

bencede -muş. admin mask verdim yinede bi değişklik yok sonra ne olur olmaz die geri member yaptım uraşmamak lazım o kafasına göre gezior

D3N1Z

Üye
ooo google amca he hosuma gitti bayramda elini öpelimde

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 30 2006, 11&#58;44 AM) [post=267145]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benim bildiğim kadarıyla bunlar üç kardeş... En büyükleri Google.com, ortancaları Yahoo.com, en küçükleri ise Archive.org... İnternet aleminin varlıklı ailelerinden; com ailesinin çocukları bunlar...

Ağabey Google siteyi hemen hemen her zaman ziyaret ediyor; ortanca kardeş Yahoo ise sık sık giriyor siteye. En küçükleri Archive ise ara sıra uğruyor.

Not: Archive&#39;in soyadı neden farklı diye düşünenlere hatırlatalım; Archive evlendikten sonra kocasının soyadını aldı.

[/b][/quote]

geceleri giriyo bu google amca gececi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...