Bu Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu Kim?
db-jameson, amedian, msw, swedeniz, Google.com , toprakk22

online listesinde Google.com çıkıyor bu kim üzerinede tıklanmıyor

amedian

Üye
walla bende gordum ama dikkatimi cekmedi senin kadar helal olsun. bende merak ettim simdi

swedeniz

Üye
yukarıdaki reklamlar bence ya sizce ??

amedian

Üye
banada reklam gibi geliyo yalnız yeri biraz garip

Entrısın Reklam Gibi Geldi bana Ama Reklamın Orda Ne işi war

baba reklam olsa gıttıgıdıyoe fıan olur a!!!

slayer

Üye
google arama motoru üzerinden siteye giriş yapılınca çıkması lazım...

guzel tespıt benımde ılgımı cektı reklam falan olarak cıkmasın

ChavRash

Emekli Yönetici
O, Google amca (bottur). Sitenin indexlerini alarak Google'da yapılan arama ile sonuçlarına göre aldığı indexleri sıralamaya yarar.. Her gün gelir, sayfaları dolaşır, indexini alıp gider..

google amca nbr yaa.sessiz sessiz gezme burlarda.gel bizimle biraz lafla.indexmi alıyon outdexmi veriyon ne yaparsan yaparsın.gel bi kahvemizi iç muahaha

amedian

Üye
galiba bu kim sorusunun sonucu belli oldu

ChavRash

Emekli Yönetici
İndex Bot'lar için yeni bir kullanıcı grubu oluşturulduğunda siteden daha çok index alıyormuş. Ama "-muş."

kikaksk

Üye
benımde merak eriiğim bi konudur dün dikkatimi cekti ama bi türlü ne olduğunu öğrenemedim ama şimdi öğrendim...

Ozan

Admin
Google abimiz siteyi indexliyor arama motoru indexi için.
O geldiğinde çıkar.

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Jan 28 2006, 07&#58;24 PM) [post=265933]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Google abimiz siteyi indexliyor arama motoru indexi için.
O geldiğinde çıkar.
[/b][/quote]
Google abimiz

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 23 2006, 01&#58;50 PM) [post=260561]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O, Google amca (bottur). Sitenin indexlerini alarak Google&#39;da yapılan arama ile sonuçlarına göre aldığı indexleri sıralamaya yarar.. Her gün gelir, sayfaları dolaşır, indexini alıp gider..
[/b][/quote]
Soruya son derece güzel cevap

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 23 2006, 01&#58;50 PM) [post=260561]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O, Google amca (bottur). Sitenin indexlerini alarak Google&#39;da yapılan arama ile sonuçlarına göre aldığı indexleri sıralamaya yarar.. Her gün gelir, sayfaları dolaşır, indexini alıp gider..
[/b][/quote]

çok güzel anlatmışsın teşekkürler

ChavRash

Emekli Yönetici
Önemli değil, sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...