bu işi bilen değerli ustalarım lütfen bana yardım ediniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qarisma24

Konu Sahibi
bu işi bilen değerli ustalarım lütfen bana yardım ediniz
telefonumu 2 gün önce aldım sabırsızlıkla aranıza katılmak istedim ama maalesef hevesim kırılmış durumda lütfen yardım ediniz.telefonumu phoneix ilegüncellemek istedim ama şans mı desek artık tam o sırada elektrikler gitti ve telefonum hiç açılmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor sadece ufak bir titreme geliyor.usb bile tanıtamıyorum.daha 2 günlük telefonu servise göndermek istemiyorum lütfen bu işin uzmanı ustalarım bana yardım ederlerse çok mutlu olacağım.servise gönderirsem kullanıcı hatasına mı girer acaba:(((

guylian

guylian

Üye
telefonumu 2 gün önce aldım sabırsızlıkla aranıza katılmak istedim ama maalesef hevesim kırılmış durumda lütfen yardım ediniz.telefonumu phoneix ilegüncellemek istedim ama şans mı desek artık tam o sırada elektrikler gitti ve telefonum hiç açılmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor sadece ufak bir titreme geliyor.usb bile tanıtamıyorum.daha 2 günlük telefonu servise göndermek istemiyorum lütfen bu işin uzmanı ustalarım bana yardım ederlerse çok mutlu olacağım.servise gönderirsem kullanıcı hatasına mı girer acaba:(((
Hard format atark açmaya çalışş... yes tuşu no tuşu kamera tuşu ve açma tuşu .

qarisma24

Konu Sahibi
denedim arkadaşım offf sinirden kırıp atacam telefonu ya yemin ederim ya usb tanıtabilsem en azından tekrar deneyecem ama hiç ne ses ne görüntü geliyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Güncelleme sırasında elektirik kesintisi kablo çıkması batarya bitmesi gibi sebeblerden yarıda kalırsa telefonun flaShı ne yazıkki çöküyor ve evde yapılacak birşey kalmıyor.En yakın servise git flash atılır telefonun düzelir merak etme

qarisma24

Konu Sahibi
format atmasını biliyorum arkadaşlar tşkr ederim ama sorunum telefona görüntü ve ses gelmiyor usb tanımıyor hiç bir şekilde

biraz olsun içim rahatladı kardeş sağolasın ama tam telefonu kullanamadan servislere düştü buna üzülüyorum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Olur böyle şeyler canın sıkılmasın hallederler merak etme uçmaz telefon

qarisma24

Konu Sahibi
yarın göndereceğim o zaman sonucu yine burda paylaşırım sizlerle tşkr ederim iyi akşamlar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyi akşamlar.Bir kaç saat içinde geri alırsın cihazını merak etme

xxyzff09

Üye
qarisma24 telefonu aldıgın cep telefoncuya değilde en yakın nokia shopa gidersen arkadaşında dedgi gibi bir kaç saat içinde alabilirsin.hiç sıkma canını =)

erkara_64

bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt