rom atarken telefonum çöktü....Yardım edin lütfen....

Sponsorlu Bağlantılar

onur50

Üye
    Konu Sahibi
rom atarken telefonum çöktü....Yardım edin lütfen....
rom atmak icin download moduna aldım teli elektirikler gitti bende telefonun bataryasını cıkarttım bidaha acamadım telefonu hic bir şekilde elektrik felan gelmiyor baska batarya denedim şarja taktım hic bir şekilde cözemedim lütfen yardım edin...

-Emre

-Emre

Üye
konu yanlış yerde. Ayrica marka/model söyle ona göre çözüm söyliyim. Samsung ise kolay ancak başka marka ise bilemem.

gamero

Üye
mrb benim galaxy s (i9070) cep telefonumu odin ile android 4.1.2 yapmak istedim fakat yüklemeden sonra telefon hiç açılmadı.ne şarj oluyor nede açılıyor galiba yanlış yere yükleme yaptım.garantiside bitti. kurtarma şansımız varmıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim. tşk

-Emre

-Emre

Üye
recovery mod açılıyor mu?

gamero

Üye
hayır hiç açılmıyor telefon download modu da açılmıyor

onur50

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s marka

-Emre

-Emre

Üye
söylüyorum ancak sorumluluk size ait ve çözüm olacağı kesin değil. Odini bilgisayarda açın. Telefonun bataryasıni sökün. Usbyi telefona ve bilgisayara bağlayın. Ses kısma ve açmaya aynı anda basarak bataryayi yerleştirin. Download mod açılması gerekir. Acilmazsa jig ya da jtag gerekebilir.

onur50

Üye
    Konu Sahibi
hocam odinde denedim yine olmadı jig ya da jtagı da denemesini bilmiyorum bi yardımcı olsan sevinirim

- - - Eklendi - - -

ustam denedim dedigin yolları hala bişey yok Ses kısma ve açmaya aynı anda basarak bataryayi yerleştirim bilgisayar usb nin sesi geliyor ama 2saniye sonra gidiyor geri sesi

onur50

Üye
    Konu Sahibi
?????

Üst Alt