Bu Hangi Sx1 Modeli?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hangi Sx1 Modeli?
bu model tryede yok acaba gelmezmi beyler???????

RockFord Fosgate

Üye
walla modelını bılmıyorum ama ustunde yazan 1000mıglıa yazısı bır araba yarısının adı!bu bır yol yarışıdır!eskı arabalar fılan yarısıyor !heralde bu yarısa ozel bı model yapmıslar gelmez turkıyeye!

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Sx1 in sınırlı üretilen modellerinden birisi, içeriğinde biraz fark var ( wallpaper,screensaver falan .. .)

excaliburussx1

Üye
bu model türkiyeye gelmeyecek... sınırlı üretimdir ve avrupada dahi kalmamıştır. ben geçen hafta isviçredeki arkadaşıma sordurdum kalmamış orda.. gelse bile 600 eurodan aşağı olmaz demiş satıcı..

perfectlover

Üye
Arkadaşım o model "sx1 Mc Laren" dir. Türkiye de sınırlı sayıda kişide vardır. Onlar da ya dışarıdan getirtilmiştir ya da kaçaktır. Hele bu saatten sonra hiç bulunamaz. İkinci el olarak belki.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Türkiyedekiler milletin başına bela oldu bu gelmesede olur bence..

bulentdilek1

Üye
bu sx1 mclaren ( adını tam bilmiyorum ) değil ben bunu geçen sene görmüştüm bir arkadaşta bu sadece almanyada var demişti

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Zaten gelse de iğrenç tipi var

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(bulentdilek1 &#064; Feb 4 2006, 04&#58;26 PM) [post=271353]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu sx1 mclaren ( adını tam bilmiyorum ) değil ben bunu geçen sene görmüştüm bir arkadaşta bu sadece almanyada var demişti
[/b][/quote]

Nasıl değil? Sx1 Mc Laren bu. Sen karıştırıyorsun herhalde.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mc Laren bu değil diye biliyorum..

RockFord Fosgate

Üye
ya be alakası war mclarenle????o bı kere sıyah&#33;&#33;&#33;bu turuncu&#33;

Memo2005

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 4 2006, 06&#58;47 PM) [post=271496]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya be alakası war mclarenle????o bı kere sıyah&#33;&#33;&#33;bu turuncu&#33;
[/b][/quote]
Rockford fosgate haklı bu model mc laren değildir bilindiği üzere yine özel olarak üretilen mc laren&#39;lerin tümü siyahtır yukarıda resmi verilen Siemens sx1 Mille Miglia modeli&#39;dir ve sınırlı sayıda üretilmiştir, içeriğinde fak tefek değişiklikler içermektedir(sadece yazılım açılış ekranı ve modele özel sesler bunlar dışında hardware&#39;i bizim sx1&#39;lerden farklı değildir...saygılarımla

bestdrummer

Üye
bence pek bi fark yok sadece kasa olayı gerisi zaten symbian bu yani

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bu telefon sx1 mm.bi değişiklik yok renk hariç standart sx1 ile aynı.1000 mil yarışları anısına 500 tane üretildi yani Türkiyede bulamazsın bu modeli.
bilgi için;

denizyalcin

denizyalcin

Üye
<div class='quotetop'>(bulentdilek1 &#064; Feb 4 2006, 04&#58;26 PM) [post=271353]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
SX1 McLaren ise şurda:
bulent dilek sen karıştırıyorsun bu sx1 mm odediğin mclaren.sadece 2000 adet üretildi mclaren den.
onun da renk dışında standart sx1 den farkı yok.

radovex

Üye
gayet güzel bir tasarımı war

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
baba sx1 altından da yapsalar sx1 yine sx1 dir

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
iyi laf ettin işte musto!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt