Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
5 katlı hayır mı..20 yatak odası 8 tuvalet 8 banyo 12 salon..5 adet de bodrumu mevcuttt...:ehe

mservank

mservank

Üye
:hmmm
oyunun ortasında tarayıcı kapandı :@

Pure Life

Pure Life

Üye
yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm....

bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ???

karıştırılıyorum sürekli xmen43 ün bıraz fazla fake üyeligi varmış kımseye derdımı anlatamıyorum bir üyeyle arkadaş olsam yinemi fake üyelik açtın diyor sinirim bozuluyor artık yalancı konumuna düşüyorum o yüzden kızgınım onun fake üyelıgının ceremesını ben neden çekiyorum

mservank

mservank

Üye
boşveer takma fake olsan banlanırdın tabi aşka pc yoksa
zamanla herkes öğrenir sana tavsiyem nickini değiştir

Pure Life

Pure Life

Üye
umarım benı anlayan bırılerı vardır lütfen fake üyelik açamyın aman ne olacak diyebilirsiniz ama sonradan gelen kullanıcıya zarar verirsınız bu kul hakkıdır şimdi xmen43 ün fake üyeligi olmasaydı bana herkes inanırdı

canturgay

canturgay

Üye
hayırlı olsun nick değişmişşşş.:)
yazdıklarından x-men43 olmadığın belli zatenn;)

Pure Life

Pure Life

Üye
okadar mutluyum kı şimdi negaya nasıl tesekkur edecegım bilemıyorum

mservank

mservank

Üye
Hayırlı olsun.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Dj Airmax™;992288' Alıntı:
karıştırılıyorum sürekli xmen43 ün bıraz fazla fake üyeligi varmış kımseye derdımı anlatamıyorum bir üyeyle arkadaş olsam yinemi fake üyelik açtın diyor sinirim bozuluyor artık yalancı konumuna düşüyorum o yüzden kızgınım onun fake üyelıgının ceremesını ben neden çekiyorum

kusura bakma benim sana bi lafım yok...fake olduğunu falan da düşünmüyorumm...sadece xmen adını farklı şekillerde çok gördüğüm için karıştırıyorum hangisi hangisi diye söyledim öyle...yoksa sana bi lafım yok ok...yanlış anlama beni... ;) ;)
neyse artık değişmişsin nicki böyle bi sorunda kalmaz... :)

Pure Life

Pure Life

Üye
kusura bakma benim sana bi lafım yok...fake olduğunu falan da düşünmüyorumm...sadece xmen adını farklı şekillerde çok gördüğüm için karıştırıyorum hangisi hangisi diye söyledim öyle...yoksa sana bi lafım yok ok...yanlış anlama beni... ;) ;) neyse artık değişmişsin nicki böyle bi sorunda kalmaz... :)
;) xmen 43ede fazla yüklendım galıba özürdilerim. negayada tesekkur ederım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yeni Nickin gerçekten çok yakışmış ve karizma duruyor hayırlı olsun ;)

saygıLar

Bu konu gececiler konusu napmışınız yav:) Dikkat :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gececilerin geceleri burda lafladığı bir yer. Daha gece bile olmadı yahu!!! El insaf :nono:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hadi bakalım bu seferlik dediğiniz gibi olsun..
00.00'da yoklama var. 00.00'ın ilk mesajını atana benden 15 kontör :cool

leiche

leiche

Emekli Yönetici
konuyu kilitleyip benmi atsam acaba :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yuh 15 kontör için de konuyu mu kilitleyeceksin. Faizli olarak kontör kredisi açayım sana ayıp ettin :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hooppss yavaşşşş!!! Sahtekarlığa mahal yok. 00.00'da yazılmış ilk mesaj için geçerli bu. 00.00-00.99 arasındaki mesajlar için değil.

Üst Alt