Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben ne yazsam Çok komik,Çok yüz verdik diyorsun bugün 2. oldu bir ayıpımızmı oldu ? diğer üyelere daha iyi davranıyorsun ?
Bugün ikinci mi? :hmmm
Davranışına göre davranışım değişebilir. :ok2:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bugün ikinci mi? :hmmm
Davranışına göre davranışım değişebilir. :ok2:

tamamda mesela geçen hafta selam verdim çok yüz verdik diyorsun bugün de şaka yaptım sana Cidden çok komik diye dalga geçiyorsun

Revengeful

Emekli Yönetici
:kahve:

Revengeful

Emekli Yönetici
sana :bann: var

adminle şaka olmaz :D

peki bir daha sana o tarz şakalar yapmam :good:
Senle kimsenin elektriği uyuşmuyor ha.. Neyse en azından hatalarını öğrenip düzeltmeye çalışıyorsun bu da güzel

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve İhtiyar007

Revengeful

Emekli Yönetici
Beyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
uyuşmayan sadece 1 kişi var :)

sonuçta sohbet konusu bu ? isteyen istediğiyle konuşur ?
1 kişi var demek :hmmm
Sorun bende o zaman :kro2:

Tamam sohbet, muhabbet konusu. Ama adama merak ettiğim bir şeyi sorduğumda başka birisinden saçma, alakasız bir cevap gelmesi hiç hoş değil.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Beyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

kavga etmiyoruz :no:

Bence de sen admin değilsin sadece orda mavi yazı var :kop2: (buradan devam edelim mi ? )
1 kişi var demek :hmmm
Sorun bende o zaman :kro2:

Tamam sohbet, muhabbet konusu. Ama adama merak ettiğim bir şeyi sorduğumda başka birisinden saçma, alakasız bir cevap gelmesi hiç hoş değil.

sen değilsin :D insan abisiyle kavga edermi :sarıl: başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kavga yok :no:
Olursa kontrol sende :kro2:
kavga etmiyoruz :no:

Bence de sen admin değilsin sadece orda mavi yazı var :kop2: (buradan devam edelim mi ? )

sen değilsin :D insan abisiyle kavga edermi :sarıl: başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir :)
Havalar nasıl? :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadece yöneticiler egosu yüksek kişiler, üyelerle ilgilenmiyorlar, ayrı bir havalardalar dememeniz için üyelerde kaynaşmaya çalışıyorum her zamanda böyle oldu ama yoksa bende bilirim mesafeli yaklaşmayı. Eğer sizinle muhabbet etmeye çalışıyor ve sert şekilde uyarmıyorum diye admin değilim gibi bir izlenim yarattıysam bilemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Sadece yöneticiler egosu yüksek kişiler, üyelerle ilgilenmiyorlar, ayrı bir havalardalar dememeniz için üyelerde kaynaşmaya çalışıyorum her zamanda böyle oldu ama yoksa bende bilirim mesafeli yaklaşmayı. Eğer sizinle muhabbet etmeye çalışıyor ve sert şekilde uyarmıyorum diye admin değilim gibi bir izlenim yarattıysam bilemiyorum..

sen 5-10 sayfa önce insanlar beni admin sanıyor sadece mavi yazı var demiştin ya hatırladınmı ondan bahsettim
Kavga yok :no:
Olursa kontrol sende :kro2:
Havalar nasıl? :islik

bilmiyorum sıradan

ne düşüneceğimi düşünüyorum :hmmm

KingDroid

KingDroid

Üye
Suskun takilin sizz :D uyku girmedi gozume telefon da sarj yemiyo resmen :D bu gece benim gece :D

KingDroid

KingDroid

Üye
Gelen yoksa watsapta knkimle takilacamm

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Ben yatıyorum iyi geceler :)

Üst Alt